Έτοιμος για το σχολείο με τη Spiroulina PLATENSIS

Ξεκίνα τη σχολική περίοδο με τον καλύτερο βοηθό, τη Spiroulina PLATENSIS!

3 θρεπτικά συστατικά της Spiroulina PLATENSIS απαραίτητα για κάθε μαθητή!

Πρωτεΐνη
Τα αμινοξέα των πρωτεϊνών βοηθούν στη λειτουργία του νευρικού συστήματος και χαρίζουν άμεση ενέργεια. Φτιάξε ένα τονωτικό Smoothie με μπανάνα και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Δες τη συνταγή εδώ! Απόλαυσέ το χρησιμοποιώντας αυθεντικό Bamboo καλαμάκι!

Ω3 &Ω6 λιπαρά οξέα
Ο εγκέφαλος χρειάζεται τα απαραίτητα ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα, τα οποία συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης. Φτιάξε ένα νόστιμο σνακ με γιαούρτι και πρόσθεσε φιστίκια Αιγίνης, σουσάμι, ταχίνι, καρύδια και Σπιρουλίνα flakes! Μην ξεχάσεις να σερβίρεις το σνακ σου στο Coconut Vegan Bowl! Be eco! 😉

Σίδηρος
Η έλλειψή του επηρεάζει την ικανότητα της σκέψης και της μνήμης ενώ επιταχύνει την σωματική κόπωση. Πάρε το σίδηρο που χρειάζεσαι τρώγοντας αγαπημένα σου Σπαγγέτι με μπρόκολο και Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!

Υδατάνθρακες
Εφοδιάζουν τον εγκέφαλο με την απαραίτητη ποσότητα γλυκόζης & ενισχύουν την μνήμη και την συγκέντρωση. Παράλληλα τροφοδοτούν και τους μυς και ‘ξυπνούν’ το σώμα. Επίλεξε τα πιο healthy ζυμαρικά, τις ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS! Βρες τις πιο εύκολες & υγιεινές συνταγές εδώ!

Βιταμίνες & αντιοξειδωτικά
Κάθε παιδί χρειάζεται τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και αντιοξειδωτικά συστατικά για την προστασία των κυττάρων από την επίδραση των ελευθέρων ριζών (φυκοκυανίνη, καροτενοειδή, βιταμίνη Ε). Εκτός των παραπάνω, η Spiroulina PLATENSIS περιέχει ασβέστιο που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος & την αποκατάσταση των φθορών.

Spiroulina PLATENSIS: η υπερτροφή κάθε μαθητή

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης