Spiroulina PLATENSIS & στις διακοπές: τρόπος & ποσότητα λήψης

Φρουτοσαλάτα με Σπιρουλίνα flakes

Απόλαυσε τις διακοπές σου με τη Spiroulina PLATENSIS! Είναι καθαρή τροφή και οι τρόποι κατανάλωσης είναι πολλοί, διαφορετικοί και καθόλου βαρετοί! Αναβάθμισε τα γεύματα του καλοκαιριού ακολουθώντας τις παρακάτω προτάσεις!

⇒ Στο πρωινό
Λίγο πριν ξεκινήσεις τις βόλτες σου στο νησί, απόλαυσε ένα φρέσκο χυμό από πορτοκάλι και ακτινίδιο. Πρόσθεσε 1 φακελάκι Σκόνη Spiroulina PLATENSIS σε σκόνη και θα έχεις ένα σούπερ τονωτικό ρόφημα για να ξεκινήσεις την ημέρα με… ελάχιστες θερμίδες!

⇒ Στο δεκατιανό
Χρειάζεσαι ένα σνακ; Πάρε το γιαουρτάκι σου και απόλαυσε το με μέλι και μια κουταλιά της σούπας Σπιρουλίνα flakes! Θα περιορίσει το αίσθημα της πείνας και θα ‘μπουστάρει’ ακόμα περισσότερο τον οργανισμό σου!

⇒ Στο μεσημεριανό
Ό,τι κι αν επιλέξεις να φας το μεσημέρι τα Σπιρουλίνα flakes ταιριάζουν παντού! Πασπάλισε την αγαπημένη σου σαλάτα, τη μακαρονάδα σου ή τα λαχανικά σου και απόλαυσε ένα γεύμα με πλούσια γεύση και θρεπτικά συστατικά!

⇒ Στο απογευματινό
Είσαι στην παραλία κι έχεις μια λιγούρα; Επίλεξε μία φρουτοσαλάτα που θα τη συνοδεύσεις με 1 κουταλιά της σούπας Σπιρουλίνα flakes. Θα χορτάσεις και θα έχεις άμεση ενέργεια!

⇒ Στο βραδινό
Επέλεξες για φαγητό κάτι ελαφρύ; Πρόσθεσε  Σπιρουλίνα flakes! Πίνεις ένα χαλαρό alchool free cocktail; Πρόσθεσε Σκόνη Spiroulina PLATENSIS

Γιατί να καταναλώνουμε Spiroulina PLATENSIS καθημερινά;
H Spiroulina PLATENSIS λειτουργεί ως πολυβιταμίνη, αλλά είναι 100% φυσικό προϊόν. Διαθέτει πρωτεΐνη, βιταμίνες, μέταλλα και πλήθος ιχνοστοιχείων, καθώς και:

  • φυκοκυανίνη: που είναι μία εξαιρετικά αντιοξειδωτική ουσία. Ενισχύει την αντίσταση του οργανισμού σε μολύνσεις από ιούς
  • β- καροτένιο: που αναζητά και καταστρέφει τα μικρόβια και άλλα «ασθενή» κύτταρα
  • λιπαρά οξέα: που συμβάλλουν στην τόνωση του οργανισμού, στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και τη διάθεση
  • βιταμίνη Ε: που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Spiroulina PLATENSIS η ιδανική επιλογή για κάθε γεύμα!

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης