Vacay essentials by Spiroulina PLATENSIS

Βαλίτσα διακοπών με ρούχα, καπέλο, Spiroulina PLATENSIS, bamboo καλαμάκια

Λίγο πριν φύγεις διακοπές, βάλε στη βαλίτσα σου όλα όσα χρειάζεσαι από τη Spiroulina PLATENSIS!

5 eco & healthy πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών!

Bamboo καλαμάκια
Λέμε ‘αντίο’ στο πλαστικό ξεκινώντας από τα καλαμάκια! Αντικαθιστούμε λοιπόν τα καλαμάκια μιας χρήσης & με τα επαναχρησιμοποιούμενα όπως τα bamboo! Απόκτησέ τα εδώ!

Bamboo toothbrush
Μείωσε τη χρήση των πλαστικών, επιλέγοντας για την προσωπική σου υγιεινή Bamboo toothbrush. Κάνει καλό στη στοματική σου υγιεινή και προστατεύεις τον πλανήτη! Απόκτησέ την εδώ!

Γάντι απολέπισης
Διατήρησε το δέρμα σου απαλό & λαμπερό εντελώς… φυσικά ακόμα και στις διακοπές σου κάνοντας απολέπιση με το Γάντι από ίνες κάνναβης & γιούτας. Απόκτησέ το εδώ!

Σαπούνια ελαιόλαδου
Η βάση της καθημερινής φροντίδας είναι ο σωστός καθαρισμός. Επιλέγουμε το κατάλληλο σαπούνι ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας: Σαπούνι με εκχύλισμα ροδιού για διατήρηση της ελαστικότητας, Σαπούνι με έλαιο λεμονιού για λιπαρές και ακνεϊκές επιδερμίδες.

Ενυδατική κρέμα
Φρόντισε την επιδερμίδα σου που ταλαιπωρείται από τον ήλιο κατά τη διάρκεια των διακοπών με την Κρέμα Αντιγήρανσης Πολλαπλής Δράσης. Νιώσε τη διαφορά των κρυστάλλων CBD και του Ελαίου Κάνναβης από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Απόκτησέ την εδώ!

Spiroulina PLATENSIS
Για φουλ ενέργεια και στις διακοπές πάρε μαζί σου τη Spiroulina PLATENSIS. Σε flakes ή σε Σκόνη για να τα βάλεις στα smoothies και τις σαλάτες σου ή σε ταμπλέτες για να την καταναλώνεις παντού! Απόκτησέ την εδώ!

Εξόπλισε τη βαλίτσα των διακοπών σου με τα απαραίτητα από τη Spiroulina PLATENSIS!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης