Healthy συνταγές με Σπιρουλίνα flakes

Χριτουγεννιάτικη σαλάτα με Σπιρουλίνα flakes

Οι γιορτές φτάνουν! Τραπέζια, καλέσματα και πολύ φαγητό! Για να μην ξεφύγεις, δοκίμασε στα καθημερινά σου γεύματα πιο healthy συνταγές με Σπιρουλίνα flakes! Άλλωστε, οι τραγανές νιφάδες σπιρουλίνας ταιριάζουν σε κάθε γεύμα!

⇒ Στο πρωινό
Ξεκίνα την ημέρα σου με Πράσινο smoothie με Σπιρουλίνα flakes! Φουλ ενέργεια & προστασία του ανοσοποιητικού σε ένα μόνο ρόφημα! Δες εδώ πως θα την φτιάξεις.

⇒ Στο μεσημεριανό
Βρες τις πιο ευφάνταστες και γευστικές συνταγές με Spiroulina PLATENSIS εδώ! Προτείνουμε να δοκιμάσεις την πιο υγιεινή μακαρονάδα! Σπαγγέτι με μπρόκολο και Σπιρουλίνα flakes. Δες εδώ πως θα την φτιάξεις.

⇒ Στο βραδινό
Απόλαυσε ένα ελαφρύ βραδινό ετοιμάζοντας μία νόστιμη Χριστουγεννιάτικη σαλάτα που περιέχει και την απαραίτητη ποσότητα σπιρουλίνας! Σαλάτα με σπανάκι, ρόδι και Σπιρουλίνα flakes. Δες εδώ πως θα την φτιάξεις.

Γιατί να καταναλώνεις καθημερινά  Spiroulina PLATENSIS;
Επειδή λειτουργεί ως πολυβιταμίνη, αλλά είναι 100% φυσικό προϊόν. Λειτουργεί προληπτικά αλλά και κατασταλτικά στις επιθέσεις από ιούς & βακτήρια, χάρη στα πολύτιμα συστατικά που διαθέτει:

  • Φυκοκυανίνη: είναι πιο αντιοξειδωτική ουσία που μπορούμε να πάρουμε από τις τροφές. Χάρη σ’ αυτή, ενισχύεται η αντίσταση του οργανισμού σε μολύνσεις από ιούς.
  • β- καροτένιο: αναζητά και καταστρέφει τα μικρόβια και άλλα «ασθενή» κύτταρα.
  • λιπαρά οξέα: συμβάλλουν στην τόνωση του οργανισμού, στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και τη διάθεση.
  • βιταμίνη Ε: συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πάρε Spiroulina PLATENSIS καθημερινά για υγεία & ευεξία!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης