3 πρωινά με Spiroulina PLATENSIS για απώλεια βάρους

Μπολ με γιαούρτι, φρούτα & μία συσκευασία & ΄ρνα μπολάκι σπιρουλίνα flakes

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, καθώς μας γεμίζει ενέργεια. Συνδυάζοντάς το, όμως, & με Spiroulina PLATENSIS συμβάλλει στην απώλεια βάρους!

3 συνταγές πρωινού για super απώλεια βάρους

Ψωμί ολικής άλεσης με αβοκάντο, αυγό και Σπιρουλίνα flakes
Το αβοκάντο είναι φουλ σε καλά λιπαρά οξέα που προσφέρουν ενέργεια. Το αυγό και τα Σπιρουλίνα flakes προσφέρουν μεγάλη ποσότητα σιδήρου και πρωτεϊνών, που είναι υπεύθυνα για την τόνωση & την ενέργεια του οργανισμού.

Smoothie με μπανάνα, καρότο και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS
Ένα πρωινό να το πιείς στο ποτήρι! Με αυτό το smoothie ‘φουλάρουμε’ το σώμα μας με πρωτεΐνη, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Επιπλέον, χάρη στη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS παίρνουμε αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στην αποβολή βλαβερών ουσιών και χαρίζουν ενέργεια.

Γιαούρτι με φρούτα και Σπιρουλίνα flakes
Αυτό το πρωινό δεν περιέχει επεξεργασμένα σάκχαρα και αποτελεί πηγή αμινοξέων, φυτικών ινών και υγιεινών λιπαρών. Επιπλέον, τα Σπιρουλίνα flakes προσφέρουν μεγάλη ποσότητα σιδήρου και πρωτεϊνών, ενεργοποιώντας άμεσα το μεταβολισμό.

✔️ Γιατί να προσθέσεις Spiroulina PLATENSIS στο πρωινό σου
Η Spiroulina PLATENSIS συμβάλλει στον έλεγχο του αισθήματος πείνας χάρη στην πρωτεΐνη και τους πολυσακχαρίτες, που περιέχει. Επιπλέον, δημιουργεί αίσθηση κορεσμού, χωρίς να καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες φαγητού. Τέλος, τονώνει το μεταβολισμό βοηθώντας στην καύση του λίπους.

Βάλε τη Spiroulina PLATENSIS στη διατροφή σου για άμεση απώλεια βάρους!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης