Σιδηρόκαστρο, ο τόπος μας, εδώ παράγουμε τη Spiroulina PLATENSIS

Πανοραμική εξωτερική φωτογραφία μονάδας παραγωγής στη Θερμοπηγή

Η Spiroulina PLATENSIS είναι 100% Ελληνικό φυσικό προϊόν, γιατί παράγεται στο Σιδηρόκαστρο. Η επιλογή της τοποθεσίας δεν έγινε τυχαία…

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της περιοχής Σιδηροκάστρου είναι το εκτεταμένο γεωθερμικό πεδίο που βρίσκεται 8km βορειοδυτικά της πόλης, δίπλα από τον οικισμό της Θερμοπηγής.

Στη Θερμοπηγή, λοιπόν, ακριβώς λόγω του γεωθερμικού πεδίου, επιλέξαμε να κατασκευάσουμε την πρωτοποριακή, οικολογικά προσανατολισμένη μονάδα παραγωγής σπιρουλίνας, σε έκταση των 12 συνολικά στρεμμάτων. Μάθετε περισσότερα για την περιοχή του Σιδηροκάστρου, εδώ!

Πρόκειται για μία καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, όπου παράγεται 100% φυσικά η Spiroulina PLATENSIS κάτω από απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Πιο συγκεκριμένα, η μονάδα παραγωγής μας είναι πρότυπη στο είδος της καθώς διαθέτει μεταξύ άλλων θερμοκηπιακού τύπου γυάλινες εγκαταστάσεις παραγωγής * 162 μικρές προστατευόμενες δεξαμενές μονοκαλλιέργειας. Μάθετε περισσότερα για την Παραγωγή & την ποιότητα εδώ!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης