Tips για τα καλοκαιρινά hangovers

Παρέα κοριτσιών στην παραλία που πηδάνε ψηλά χαρούμενες

Λίγο η ανεβασμένη διάθεση, λίγο η παρέα και οι χαλαροί ρυθμοί του Αυγούστου, ευνοούν τα ξενύχτια και την κατανάλωση λίγο παραπάνω αλκοόλ! Τι κάνουμε, όμως, όταν το παρακάνουμε;

Πώς θα αντιμετωπίσουμε το hangover;

Ενυδατώσου!
Η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ συμβάλλει στη μεγάλη αποβολή υγρών από τον οργανισμό και προκαλεί αφυδάτωση. Η αφυδάτωση, με τη σειρά της, προκαλεί τους ενοχλητικούς πονοκεφάλους της επόμενης μέρας! Πριν κοιμηθείς & μόλις ξυπνήσεις, πιες ένα ποτήρι νερό με 3 ταμπλέτες Spiroulina PLATENSIS! Απόφυγε την καφεΐνη & κατανάλωσε υγρά πλούσια σε ηλεκτρολύτες. Μόλις σηκωθείς, φτιάξε ένα Αναζωογονητικό smoothie με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS! Δες τη συνταγή εδώ !

Φάε ένα καλό πρωινό!
Όταν λέμε καλό πρωινό, δεν εννοούμε πλούσιο σε λιπαρά. Απόφυγε, λοιπόν, τυρόπιτες, πεϊνιρλί και λοιπές επιλογές που είναι μεν νοστιμότατες αλλά θα σου κάνουν το στομαχόπονο εντονότερο! Προτίμησε ένα ανοιχτό σαντουιτς με αβοκάντο και Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώΕναλλακτικά, ετοίμασε ένα μπολ με βρώμη, γιαούρτι, φρούτα και Σπιρουλίνα flakes. Χάρη στη βιταμίνη Β, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και το σίδηρο που διαθέτουν η Spiroulina PLATENSIS και η βρώμη συμβάλλουν στην άμεση τόνωση του οργανισμού. Επιπλέον, τα φρούτα και το γιαούρτι προσφέρουν ενυδάτωση.

Φάε ένα ελαφρύ μεσημεριανό!
Μην καταναλώσεις λιπαρά γεύματα. Προτίμησε μία σούπα που είναι το καλύτερο γιατρικό για το στομάχι. Οι σούπες αυξάνουν τα επίπεδα νατρίου και νερού του σώματος. Προτίμησε μία άκρως γευστική και καλοκαιρινή κρύα ντοματόσουπα με Σπιρουλίνα flakes. Τα υλικά της σούπας συμβάλλουν στη βελτίωση της κατάστασης του στομάχου. Μάθε πώς θα τη φτιάξεις εδώ!

Απόλαυσε τα όμορφα καλοκαιρινά βράδια πίνοντας με μέτρο!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης