Τι συμβαίνει στον οργανισμό σου όταν παίρνεις Spiroulina PLATENSIS

Νεαρή χαμογελαστή γυναίκα τρώει ένα κομμάτι πίτσα και δίπλα έχει μία συσκευασία Σπιρουλίνα flakes

Ξυπνάς και ξεκινάς τη μέρα σου με το πρωινό σου και λίγο αργότερα τη Spiroulina PLATENSIS. Έχεις αναρωτηθεί πώς ακριβώς επιδρά στον οργανισμό σου;

Εγκέφαλος
Χάρη στους υδατάνθρακες και την πρωτεΐνη που περιέχει η Spiroulina PLATENSIS ενεργοποιεί όλες τις νευροβιολογικές διεργασίες. Αμέσως, λοιπόν, θα νιώσεις πνευματική διαύγεια κι όρεξη να ξεκινήσεις τη μέρα σου!

Μεταβολισμός
Η Spiroulina PLATENSIS διαθέτει τα θρεπτικά συστατικά που αφυπνίζουν τον μεταβολισμό. Με την κατανάλωσή της το σώμα σου θα αρχίσει να καίει το περιττό λίπος και ταυτόχρονα θα νιώθεις το αίσθημα κορεσμού.

Ανοσοποιητικό σύστημα
Η Spiroulina PLATENSIS φαίνεται να αναστέλλει φλεγμονώδεις αντιδράσεις και ενισχύει την ανοσοαπόκριση διαδραματίζοντας ρυθμιστικό ρόλο στην ανοσοποιητική λειτουργία του οργανισμού. Με αυτόν τον τρόπο, ο οργανισμός σου θωρακίζεται από εξωγενείς επιθέσεις.

Γαστρεντερικό σύστημα
Η Spiroulina PLATENSIS συμβάλλει στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του εντέρου, αφού έχει αποδειχθεί ότι η συστηματική κατανάλωσή της καταστέλλει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων όπως e-coli και Candida, ενώ παράλληλα προστατεύει την ‘καλή-φυσιολογική’ χλωρίδα του εντέρου (bifidus). Επιπλέον, καθώς είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, αποτελεί την φυσική λύση για την ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα.

Εκμεταλλεύσου την Black Friday Week κι απόκτησε την αγαπημένη σου Spiroulina PLATENSIS με έκπτωση έως -50%! Βρες την εδώ!

Κατανάλωσε Spiroulina PLATENSIS καθημερινά & δες τη ζωή σου να αλλάζει!

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης