Spiroulina PLATENSIS, η τροφή όλων μας… η τροφή & για κάθε γυναίκα

Γυναίκες διαφόρων ηλικιών

Τη Spiroulina PLATENSIS τη δίνεις στο σύντροφό σου, στο παιδί σου, στους γονείς σου… Εσύ τι κάνεις για σένα; άθε γυναίκα αξίζει τα καλύτερα! Γι’ αυτό σε κάθε γυναίκα ταιριάζει η Spiroulina PLATENSIS!

Βοηθά στην απώλεια βάρους
Διαθέτει θρεπτικά συστατικά που αφυπνίζουν τον μεταβολισμό, όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β , μαγνήσιο, αμινοξέα που δραστηριοποιούν τον μεταβολισμό, φυτικές ίνες κ.α. Επιπλέον, αποτελεί 100% φυσικό βοήθημα αδυνατίσματος, καθώς αναπληρώνει τις ελλείψεις που μπορεί να δημιουργηθούν στον οργανισμό & δεν τον επιβαρύνει με επιπλέον θερμίδες.

Χαρίζει λαμπερά μαλλιά
Χάρη στην πρωτεΐνη (60-70%) & το σίδηρο συμβάλλει στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης & στην αναδόμηση της τρίχας. Ακόμη, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β συμβάλλουν στην ρύθμιση της λιπαρότητας & χαρίζουν λάμψη και την υγιή εμφάνιση στα μαλλιά.

Συμβάλλει στην υγεία του δέρματος
Αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για την υγεία του δέρματος καθώς διαθέτει λιπίδια, που αναπληρώνουν το φυσικό προστατευτικό φιλμ της επιδερμίδας, μαγγάνιο, που συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου, Βιταμίνη Β5 (Πανθενόλη), η οποία επαναφέρει τη φυσική υγρασία του δέρματος χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη.

Αυξάνει τα επίπεδα σιδήρου
Ένα ιχνοστοιχείο που συχνά στο γυναικείο οργανισμό δεν είναι σε υψηλά επίπεδα! Η Spiroulina PLATENSIS αποτελεί τη φυσική λύση σε προβλήματα που συνδέονται με την έλλειψη σιδήρου, καθώς διαθέτει μεγάλες ποσότητες σιδήρου υψηλής βιοδιαθεσιμότητας.

Συμβάλλει στην αποτοξίνωση
Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως β-καροτένιο, βιταμίνη Ε, σελήνιο κ.α. Επιπλέον, διαθέτει την πιο αντιοξειδωτική πρωτεΐνη, τη φυκοκυανίνη, η οποία αναστέλλει τη δράση των ελευθέρων ριζών και περιορίζει την τοξικότητα των φαρμάκων & των βαρέων μετάλλων.

Χρόνια πολλά σε κάθε γυναίκα! Χρόνια γεμάτα Υγεία & Λάμψη χάρη στη Spiroulina PLATENSIS!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης