Γιατί το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για τον οργανισμό μας;

Μαγνήσιο… Ένα μέταλλο τόσο σημαντικό για τον οργανισμό μας!

Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού καθώς συμμετέχει σε 300 μηχανισμούς ζωτικής σημασίας.
Μεταξύ άλλων, παίζει καθοριστικό ρόλο στη ρύθμιση της ενέργειας του σώματος, στην υγεία των οστών και των δοντιών, στη λειτουργία του νευρικού και του μυϊκού συστήματος, στη ρύθμιση του καρδιαγγειακού ρυθμού και στην αποβολή των τοξινών. Ας δούμε τους βασικούς του ρόλους!

Μαγνήσιο… το μυοχαλαρωτικό!
Το μαγνήσιο συμβάλλει στην ανακούφιση της μυϊκής σύσπασης (κράμπες) και προστατεύει από μυϊκούς τραυματισμούς. Είναι ένα μέταλλο απαραίτητο τόσο για τα άτομα που αθλούνται αφού βοηθάει στην καλύτερη αποκατάσταση μετά το τέλος της άσκησης όσο και για όλους όσοι υποφέρουμε από κράμπες.

Μαγνήσιο… το αγχολυτικό!
Θεωρείται το μέταλλο που συμβάλλει στην καταπολέμηση του στρες καθώς βοηθάει στην απελευθέρωση επαρκούς ποσότητας σεροτονίνης, ενός νευροδιαβιβαστή που ρυθμίζει τη διάθεση. Η έλλειψη μαγνησίου οδηγεί σε κατάθλιψη. Επιπλέον, αποτελεί ρυθμιστικό παράγοντα στην παραγωγή μελατονίνης, ορμόνης η οποία ελέγχει τον κύκλο του ύπνου-αφύπνισης.

Μαγνήσιο… & Spiroulina PLATENSIS
Η Spiroulina PLATENSIS χάρη στο μαγνήσιο (περιέχει 17,96μg στα 3g) και τους αντιοξειδωτικούς παράγοντες που διαθέτει συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών με αποτέλεσμα:
♦ το αίσθημα ευεξίας,
♦ την καλύτερη διάθεση,
♦ τον περιορισμό των μυϊκών πόνων.

Χαρίστε στον εαυτό σας υγεία και ανεβασμένη διάθεση, χρησιμοποιώντας τη Spiroulina PLATENSIS.

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης