5 συμβουλές ευεξίας για turbo ανοσοποιητικό

Νεαρή γυναίκα που χαμογελά καθισμένη στην πολυθρόνα και δίπλα ένα τραπεζάκι με spiroulina PLATENSIS ταμπλέτες

Όσο ο καιρός κρυώνει, οι επιθέσεις από ιούς & βακτήρια αυξάνονται. Επιπλέον, ο Covid-19 δε μας έχει αφήσει ακόμα! Χτίζουμε, λοιπόν, δυνατό ανοσοποιητικό ακολουθώντας απλές συμβουλές!

Συμβουλές ευεξίας για ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Βάλε τη Spiroulina PLATENSIS στη ζωή σου!
Λειτουργεί προληπτικά αλλά και κατασταλτικά στις επιθέσεις από ιούς και βακτήρια, χάρη στα πολύτιμα συστατικά που διαθέτει:
♦ φυκοκυανίνη, που είναι αντιοξειδωτική ουσία και δρα κατά του οξειδωτικού στρες ενισχύοντας το ανοσοποιητικό
προβιταμίνη Α, η οποία αναζητά και καταστρέφει τα μικρόβια και άλλα «ασθενή» κύτταρα
βιταμίνες συμπλέγματος Β, που ρυθμίζουν την απόκριση του ανοσοποιητικού
βιταμίνη Ε, η οποία συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Επιπλέον, πρόσφατη μελέτη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ανέδειξε την ευεργετική δράση της Spiroulina PLATENSIS έναντι του COVID-19. Δες τη μελέτηεδώ.

Βελτίωσε τη διατροφή σου!
Κατανάλωσε φρούτα και λαχανικά, καθώς περιέχουν αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Πρόσθεσε πρωτεΐνη στα γεύματά σου, καθώς συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού. Βάλε τα Ω-3 λιπαρά στο πιάτο, διότι ενισχύουν την ανοσοαπόκριση του οργανισμού. Όλα αυτά, μπορείς να τα συνδυάσεις με τη Spiroulina PLATENSIS! Στα smoothies ή τις σαλάτες σου, η Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη ή Σε flakes ταιριάζει παντού! Δες συνταγές εδώ!

Ασκήσου συστηματικά!
Κάποια μορφής άσκηση τρεις φορές την εβδομάδα για 30′ περίπου έχει ευεργετική επίδραση στο ανοσοποιητικό. Επιπλέον, μέσω της άσκησης αποβάλλονται οι βλαβερές τοξίνες και βελτιώνεται η διάθεσή μας. Καλύτερη διάθεση, σημαίνει λιγότερο στρες και καλύτερη άμυνα του οργανισμού! Μην ξεχνάς πριν την άσκηση, να καταναλώνεις τη Spiroulina PLATENSIS.

Ενυδατώσου ικανοποιητικά!
Κάθε σύστημα του οργανισμού μας για να λειτουργεί σωστά πρέπει να ενυδατώνεται. Χρειαζόμαστε περίπου 2,5lt υγρών (κυρίως νερού) ημερησίως. Κι αν δε θες να πίνεις απλά νερό, δοκίμασε να ενυδατώνεσαι πίνοντας smoothies με Spiroulina PLATENSIS. Πάρε ιδέες για smoothies εδώ!

Κοιμήσου σωστά!
Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το σώμα μας επανορθώνει τις φθορές. Χρειαζόμαστε 7-8 ώρες ύπνου, για να λειτουργεί καλύτερα το ανοσοποιητικό μας. Επιπλέον, για ακόμα πιο ήρεμο και ποιοτικό ύπνο μείνε μακριά από τις οθόνες τουλάχιστον 2 ώρες πριν κοιμηθείς!

Απόκτησε υγεία και ευεξία ακολουθώντας τις πιο απλές συμβουλές!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης