5 συνήθειες για άμεση απώλεια βάρους

Η απώλεια βάρους δεν είναι θέμα ομορφιάς ή αισθητικής… Είναι θέμα υγείας. Ρύθμισε το μεταβολισμό σου και πέτυχε το ιδανικό για σένα βάρος, απλά αλλάζοντας συνήθειες!

✔️ Βάλε την κίνηση στη ζωή σου
Κάνε καθημερινά 20′ κάποιας μορφής αερόβια άσκηση, γρήγορο περπάτημα, διάδρομο ή ποδήλατο. Θα αυξηθούν οι καρδιακοί παλμοί και θα ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σου!

✔️ Πιες αρκετό νερό
Το νερό όχι μόνο θα σε ενυδατώσει, αλλά και θα γεμίσει το στομάχι σου, περιορίζοντας την όρεξη. Αντί για νερό, κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείς να πίνεις smoothies με Spiroulina PLATENSIS! Βρες νόστιμες και υγιεινές συνταγές εδώ!

✔️ Φάε σαλάτες
Επίλεξε πράσινα φυλλώδη λαχανικά και λαχανικά εποχής που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, φτωχά σε θερμίδες, με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό προκαλώντας κορεσμό. Συνόδευσε τις σαλάτες σου με τα αγαπημένα Σπιρουλίνα flakes. Πάρε ιδέες για τέλειες σαλάτες εδώ!

✔️ Πρόσθεσε ενδιάμεσα γεύματα
Η πείνα δεν είναι λύση για να χάσεις βάρος. Πρέπει να κάνεις πολλά μικρά γεύματα. Γι’ αυτό μην παραλείπεις τα σνακς! Φτιάξε Μπάρες δημητριακών με μέλι και Σπιρουλίνα flakes και παρ’ τες μαζί σου! Δες τη συνταγή εδώ!

✔️ Κατανάλωσε καθημερινά Spiroulina PLATENSIS!
Η Spiroulina PLATENSIS συμβάλλει στον έλεγχο του αισθήματος πείνας χάρη στην πρωτεΐνη και τους πολυσακχαρίτες, που περιέχει. Επιπλέον, δημιουργεί αίσθηση κορεσμού, χωρίς να καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες φαγητού. Τέλος, τονώνει το μεταβολισμό βοηθώντας στην καύση του λίπους.

Αποχαιρέτα τα περιττά κιλά με Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης