3 τρόποι για να καταναλώνεις τη Spiroulina PLATENSIS καθημερινά

Μακαρόνια με sauce από spiroulina PLATENSIS

Η Spiroulina PLATENSIS είναι καθαρή τροφή. Ο πιο εύκολος τρόπος να την καταναλώσεις είναι συνδυάζοντάς τη με τα γεύματά σου!

⇒ Το πρωί
Ξεκίνα την ημέρα σου με φουλ ενέργεια φτιάχνοντας ένα φρέσκο χυμό από πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ και ακτινίδιο. Πρόσθεσε 1 φακελάκι Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη και θα έχεις ένα σούπερ τονωτικό ρόφημα με ελάχιστες θερμίδες!

⇒ Το μεσημέρι
Βρες τις πιο ευφάνταστες και γευστικές συνταγές με Spiroulina PLATENSIS εδώ! Προτείνουμε να δοκιμάσεις την πιο υγιεινή μακαρονάδα! Σπαγγέτι με μπρόκολο και Σπιρουλίνα flakes. Δες εδώ πως θα την φτιάξεις.

⇒ Το βράδυ
Απόλαυσε ένα ελαφρύ βραδινό ετοιμάζοντας μία νόστιμη και υγιεινή σαλάτα που περιέχει και την απαραίτητη ποσότητα σπιρουλίνας! Πράσινη σαλάτα με καρότο και Σπιρουλινα flakes. Δες εδώ πως θα την φτιάξεις.

Γιατί να καταναλώνεις καθημερινά  Spiroulina PLATENSIS;
Επειδή λειτουργεί ως πολυβιταμίνη, αλλά είναι 100% φυσικό προϊόν. Λειτουργεί προληπτικά αλλά και κατασταλτικά στις επιθέσεις από ιούς & βακτήρια, χάρη στα πολύτιμα συστατικά που διαθέτει:

  • Φυκοκυανίνη: είναι πιο αντιοξειδωτική ουσία που μπορούμε να πάρουμε από τις τροφές. Χάρη σ’ αυτή, ενισχύεται η αντίσταση του οργανισμού σε μολύνσεις από ιούς.
  • β- καροτένιο: αναζητά και καταστρέφει τα μικρόβια και άλλα «ασθενή» κύτταρα.
  • λιπαρά οξέα: συμβάλλουν στην τόνωση του οργανισμού, στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και τη διάθεση.
  • βιταμίνη Ε: συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πάρε Spiroulina PLATENSIS καθημερινά για υγεία & ευεξία!

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης