Spiroulina PLATENSIS για λαμπερό & υγιές μαύρισμα!

Νεαρή γυναίκα που κάνει ηλιοθεραπεία δίπλα σε πισίνα

Πρώτη εξόρμηση του καλοκαιριού… Πρώτες απόπειρες για να μαυρίσεις! Αν πιστεύεις ότι ούτε φέτος θα καταφέρεις να αποκτήσεις σοκολατένιο χρώμα, βάλε τη Spiroulina PLATENSIS στη διατροφή σου!

Spiroulina PLATENSIS για τέλειο μαύρισμα!
Η Spiroulina PLATENSIS περιέχει θρεπτικά συστατικά που δρουν ευεργετικά στην προσπάθειά μας για ένα ομοιόμορφο και ασφαλές μαύρισμα:

  • βιταμίνη Β12, που βοηθά στην παραγωγή της μελανίνης,
  • β-καροτένιο (προβιταμίνη), που χαρίζει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί. Επιπλέον, είναι βασική βιταμίνη για υγιές δέρμα χωρίς πανάδες, λεκέδες και δυσχρωμίες που οφείλονται στις υπεριώδεις ακτίνες,
  • βιταμίνη Ε, που είναι απαραίτητη για την ελαστικότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας όπως και για την πρόληψη από τον καρκίνο του δέρματος,
  • μέταλλα και τα λιπαρά οξέα, που συμβάλλουν καταλυτικά στην απόκτηση ενός λαμπερού δέρματος.

Φάε σωστά για λαμπερό μαύρισμα!
☀️ Υπό την επίδραση του ήλιου, διεγείρεται μία ομάδα κυττάρων, τα μελανινοκύττταρα, τα οποία εκκρίνουν την μελανίνη. Για να αυξηθεί η παραγωγή μελανίνης στον οργανισμό, πρέπει να καταναλώνονται τροφές που περιέχουν καροτενοειδή (ομάδα χρωστικών ουσιών) όπως β-καροτένιο, λυκοπένιο και σελήνιο, τα οποία μετατρέπονται σε βιταμίνη Α, που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ενός λαμπερού δέρματος και για την προστασία των κυττάρων από βλάβες.

☀️ Επιπλέον, για ένα εντυπωσιακό μαύρισμα απαραίτητη είναι η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού. Αν ο οργανισμός είναι αφυδατωμένος, με την έκθεση στον ήλιο, το δέρμα στεγνώνει με αποτέλεσμα να καίγεται και να μην είναι λαμπερό. Διατηρήστε τον οργανισμό και το δέρμα σας ενυδατωμένο πίνοντας άφθονο νερό ή smoothies με Spiroulina PLATENSIS (δες συνταγές εδώ!) & καταναλώνοντας πολλά τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, όπως φρούτα εποχής με τα οποία φτιάχνουμε υπέροχες φρουτοσαλάτες και Σπιρουλίνα flakes (δες τη συνταγή εδώ!)

Μην ξεχνάτε…
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να ενυδατώνετε το δέρμα σας με ενυδατικές κρέμες ή γαλακτώματα και να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα κάνοντας απολέπιση. Δες εδώ τη συνταγή για Body scrub με Spiroulina PLATENSIS.

Απόκτησε ωραίο & ασφαλές μαύρισμα με Spiroulina PLATENSIS… Φυσικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης