Spiroulina PLATENSIS beauty products

ένα σαπούνι ελαιόλαδου κι ένα σαπούνι ελαιόλαδου με έλαιο αβοκάντο σε ένα καλάθι σε μπεζ παγκο

Στη Spiroulina PLATENSIS πιστεύουμε ότι η ομορφιά έρχεται φυσικά! Γι’αυτό κι επιλέγουμε προϊόντα ομορφιάς που είναι φτιαγμένα με τα πιο αγνά φυσικά υλικά!

💚 Αγνό Χειροποίητο Σαπούνι από Λάδι Ελιάς & Έλαιο Αβοκάντο
Το αβοκάντο προστατεύει το δέρμα και είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση της ξηροδερμίας. Επιπλέον, το αγνό λάδι ελιάς παρέχει στο δέρμα πλούσια αντιοξειδωτικά και το έλαιο αβοκάντο ανακουφίζει από ερεθισμούς και μειώνει τα σημάδια γήρανσης.

💚 Αγνό Χειροποίητο Σαπούνι από λάδι ελιάς
Χαρίζει υγιέστερη και πιο λαμπερή επιδερμίδα & παράλληλα την καταπραΰνει. Βοηθά να αναπληρωθούν τα έλαια που χάνονται λόγω γήρανσης και ελαχιστοποιεί τις ρυτίδες βελτιώνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και προστατεύει το δέρμα από παθήσεις χάρη στα πλούσια αντιοξειδωτικά του.

💚 Σφουγγάρι λούφας
Το σφουγγάρι λούφας είναι ένα 100% φυσικό προϊόν ιδανικό για βαθύ καθαρισμό και απολέπιση. Βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος & συσφίγγει την επιδερμίδα. Επιπλέον, συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας & αποτρέπει την κατακράτηση υγρών μέσω της τριβής. Τέλος, τονώνει το λεμφικό σύστημα & προωθεί την απομάκρυνση των τοξινών.

Beauty products by Spiroulina PLATENSIS: your natural choice

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης