Beach-ready with Spiroulina PLATENSIS

Μία συσκευασία Spiroulina PLATENSIS χωρίς ιώδιο σε μία ξύλινη επιφάνεια

Τα καλοκαιρινά μπάνια αυξάνονται κι εσύ θέλεις να είσαι πιο έτοιμος από ποτέ! Προετοιμάσου κατάλληλα για την παραλία με τη Spiroulina PLATENIS!

Γιατί η Spiroulina PLATENIS είναι απαραίτητη & το καλοκαίρι

🌊 Super ενέργεια κι αντοχή
Χάρη στην υψηλή της περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα συμβάλλει στην αύξηση της ενέργειας και της αντοχής, για να είσαι ετοιμοπόλεμος για βουτιές & άλλα παιχνίδια στην άμμο. Πριν πας στην παραλία, φτιάξε ένα τονωτικό smoothie με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Δες τη συνταγή εδώ!

🌊 Αντιοξειδωτική προστασία
Η Spiroulina PLATENIS περιέχει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, όπως προβιταμίνη Α  και βιταμίνη E. Αυτά συμβάλλουν στην προστασία του οργανισμού μας από τις ελεύθερες ρίζες που μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση και επιβράδυνση πολλών λειτουργιών. Επιπλέον, συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών από το σώμα. Πιες καθημερινά το πιο αντιοξειδωτικό smoothie με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS & νιώσε άμεσα τις ευεργετικές ιδιότητες της Spiroulina PLATENIS. Δες τη συνταγή εδώ!

🌊 Glossy επιδερμίδα
Η Spiroulina PLATENIS περιέχει Ω3 & Ω6 λιπαρά οξέα που είναι υπεύθυνα για την υγεία των κυττάρων του δέρματος & προστατεύουν από τις τοξίνες. Επίσης διατηρούν την υγρασία του δέρματος ανακουφίζοντας από την ξηροδερμία. Ακόμη, χάρη στη Β καροτίνη, η οποία μετατρέπεται σε βιταμίνη Α, δρα ευεργετικά στην ελαστικότητα του δέρματος

Ζήσε το καλοκαίρι επιλέγοντας την καλύτερη τροφή, τη Spiroulina PLATENIS.

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης