Summer essentials: τι να πάρεις στις διακοπές σου

Βαλίτσα με απαραίτητα για τις διακοπές: spiroulina platensis, σπιρουλίνα flakes, bamboo καλαμάκια

Μόνο λίγες μέρες έμειναν πριν τις διακοπές! Αν πιστεύεις ότι η λίστα για τη βαλίτσα σου είναι έτοιμη, δες αν έχεις πάρει μαζί σου τα παρακάτω!

5 eco & healthy πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών!

Bamboo καλαμάκια!
Εδώ και λίγες μέρες είπαμε ‘αντίο’ στο πλαστικό ξεκινώντας από τα καλαμάκια! Τέλος στα καλαμάκια μιας χρήσης & αρχή για τα επαναχρησιμοποιούμενα όπως τα bamboo! Απόκτησέ τα εδώ!

Bamboo toothbrush!
Μείωσε τη χρήση των πλαστικών, επιλέγοντας για την προσωπική σου υγιεινή Bamboo toothbrush. Κάνει καλό στη στοματική σου υγιεινή και προστατεύεις  οικοτόπους, βιοποικιλότητες και ωκεανούς! Απόκτησέ την εδώ!

Coconut Bowl!
Μην αφήσεις το αποτύπωμά σου πουθενά και δείξε έμπρακτα την αγάπη σου για το περιβάλλον αποκτώντας ένα Coconut Vegan bowl για τα καθημερινά σου γεύματα! Δες το εδώ!

Coconut Cutlery!
Ολοκλήρωσε την eco εμπειρία σου και στις διακοπές παίρνοντας μαζί σου το σετ με τα μαχαιροπίρουνα από Κοκοφοίνικα. Θα τα πάρεις μαζί σου όχι μόνο στο εστιατόριο αλλά και στην παραλία για να απολαύσεις τις φρουτοσαλάτες σου! Απόκτησέ τα εδώ!

Spiroulina PLATENSIS!
Για φουλ ενέργεια και στις διακοπές πάρε μαζί σου τη Spiroulina PLATENSIS. Σε flakes ή σε Σκόνη για να τα βάλεις στα smoothies και τις σαλάτες σου ή σε ταμπλέτες για να την καταναλώνεις παντού! Απόκτησέ την εδώ!

Εξόπλισε τη βαλίτσα των διακοπών σου με τα απαραίτητα από τη Spiroulina PLATENSIS!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης