Spiroulina PLATENSIS: Το superfood του 2023

Νεαρή σκουρόχρωμη γυναίκα με ροζ πουλόβερ σε πράσινο φόντο που κρατάει Spiroulina PLATENSIS Ταμπλέτες χωρίς ιώδιο & 7 Days power

Μην ψάχνεις για συμπληρώματα… μία είναι η υπερτροφή που έχεις ανάγκη! Η Spiroulina PLATENSIS!

Ενισχύει το ανοσοποιητικό
Η Spiroulina PLATENSIS είναι η τροφή – θησαυρός για το ανοσοποιητικό σου, γιατί αποδεδειγμένα διαθέτει, μεταξύ άλλων, συστατικά τα οποία προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν τις λοιμώξεις από κάθε ιό, όπως το σύμπλεγμα βιταμινών Β, τη βιταμίνη Ε & τον ψευδάργυρο. Επιπλέον, με τα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS πραγματοποιήθηκε κλινική μελέτη στο Τμήμα Παθολογίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης από τους Δρ. Ηλία Ε. Μαζοκοπάκη & Δρ. Μαρία Γ. Παπαδομανωλάκη και απέδειξε ότι η κατανάλωση Spiroulina PLATENSIS μπορεί να αποτρέψει σημαντικά την εμφάνιση της νόσου (COVID-19) και να μειώσει την ανάγκη νοσηλείας. Μάθε περισσότερα εδώ!

Βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας
Η Spiroulina PLATENSIS περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά για super αντοχές & full ενέργεια, όπως πρωτεϊνη φυτικής προέλευσης (55-70% του βάρους της), μαγνήσιο & ψευδάργυρο.

Είναι ιδανική τροφή για αποτοξίνωση
Η Spiroulina PLATENSIS χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε φυκοκυανίνη & β-καροτένιο. Συμβάλλει στην αποβολή τοξινών και βαρέων μετάλλων, καθώς προωθεί τις διαδικασίες αποτοξίνωσης του σώματος, επιταχύνει το μεταβολισμό & βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και την αντοχή.

Χαρίζει άμεση τόνωση
Η Spiroulina PLATENSIS διαθέτει σίδηρο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, δηλαδή πιο εύκολα απορροφήσιμο ώστε με αποτέλεσμα να χαρίζει άμεσα τόνωση & αίσθημα ευεξίας. Επιπλέον, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της σιδηροπενικής αναιμίας, στην αύξηση των επιπέδων της αιμοσφαιρίνης & στη βελτίωση του εμμηνορροϊκού συνδρόμου.

 

Αυτή τη χρονιά ζήσε διαφορετικά με τη Spiroulina PLATENSIS!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης