5 τροφές για super διάθεση

Μπολ με δημητριακά, σύκα, μπανάνα και δίπλα ένα μπολάκι σπιρουλίνα flakes

Μήπως μαζί με τις μέρες τις άδειας που φεύγουν, φεύγει σιγά- σιγά και η διάθεσή σου; Έχουμε το top 5 των τροφών που θα σου φτιάξουν το κέφι απλά τρώγοντάς τες!

♦ Πράσινο τσάι
Κρύο, με λεμόνι, με φρούτα ή απλά με Παγάκια με Spiroulina PLATENSIS αποτελεί ένα εξαιρετικό ενισχυτικό διάθεσης! Το τσάι περιέχει αντιοξειδωτικές ενώσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της διάθεσης.

♦ Μπανάνες
Περιέχουν βιταμίνη Β6, η οποία βοηθάει στην πρόληψη της γνωστικής μείωσης και στη μείωση των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκό συνδρόμου που σχετίζονται με τη διάθεση. Φτιάξε, λοιπόν, ένα Smoothie με μπανάνα & Spiroulina PLATENSIS. Και μόνο η υπέροχη γεύση του, θα σου φτιάξει τη διάθεση! 🙂 Δες τη συνταγή εδώ! Απόλαυσέ το με ένα bamboo καλαμάκι!

♦ Σύκο
Αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο, που θα το αγαπήσεις ακόμα περισσότερο μιας και βοηθάει στη μείωση του αισθήματος κόπωσης λόγω της περιεκτικότητάς του σε κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο. Αυτά τα ιχνοστοιχεία συμβάλλουν στη ροή του αίματος και στη συστολή των μυών, ενώ ταυτόχρονα είναι απαραίτητα για τον ύπνο. Φτιάξε ένα Smoothie με σύκα & Spiroulina PLATENSIS! Δες τη συνταγή εδώ! Απόλαυσέ το με ένα bamboo καλαμάκι!

♦ Καρπούζι
Ε ναι! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Ας θεωρήσουμε ο καρπούζι superfood μιας συμβάλλει στην ενυδάτωση του οργανισμού και την αντιμετώπισει της κόπωσης και της υπνηλίας! Φτιάξε ένα Smoothie με καρπούζι & Spiroulina PLATENSIS! Δες τη συνταγή εδώ! Εννοείται ότι θα το πιείς με ένα bamboo καλαμάκι!

♦ Spiroulina PLATENSIS
Είναι πλούσια σε μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το οποίο μειώνει την έκκριση της κορτιζόλης, της ορμόνης του άγχους, χαρίζοντάς μας ευεξία και βοηθώντας μας στη μυϊκή χαλάρωση . Επιπλέον, η Spiroulina PLATENSIS διαθέτει αυξημένη αντιοξειδωτική δράση χάρη στα καροτενοειδή και στη βιταμίνη Ε, που περιορίζουν την οξείδωση των ελευθέρων ριζών στις κυτταρικές μεμβράνες.

#more info: Γιατί αυτές οι τροφές μας φτιάχνουν τη διάθεση;
Γιατί όλες περιέχουν είτε σεροτονίνη είτε τρυπτοφάνη! Η σεροτονίνη είναι μία πρωτεΐνη-ορμόνη του εγκεφάλου, που σχηματίζεται από το αμινοξύ τρυπτοφάνη. Είναι γνωστή ως ‘η ορμόνη της χαράς’, καθώς ρυθμίζει τη διάθεση και χαρίζει αίσθημα ευεξίας. Η τρυπτοφάνη δεν παράγεται ενδογενώς αλλά προσλαμβάνεται μέσω της διατροφής.

Απόκτησε super διάθεση με superfoods! 

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης