Spiroulina PLATENSIS, your mental booster

Νεαρή γυναίκα με γαλάζιο πουκάμισο κάθεται στο γραφείο της μπροστά στον υπολογιστή και δουλεύει μιλώντας στο τηλέφωνο και δίπλα της έχει μία συσκευασία spiroulina PLATENSIS ταμπλέτες χωρίςιώδιο και κριτσίνια ολικής με Spiroulina PLATENSIS

Άλλη μια Δευτέρα στο γραφείο… Κι εσύ ακόμα δεν ξεκίνησε η εβδομάδα νιώθεις ότι ‘κόλλησε το μυαλό’ σου; Δώσε extra boost στην εγκεφαλική λειτουργία με τη Spiroulina PLATENSIS!

Γιατί η Spiroulina PLATENSIS είναι mind food;

  • Β-καροτένιο (πρόδρομος της βιταμίνης Α): συμβάλλει στην πρόληψη της απώλειας μνήμης και στη βελτίωση της γνωστικής ικανότητας.
  • Βιταμίνη Ε: προστατεύει τα κύτταρα από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών και συνδέεται με την πρόληψη γνωστικής εξασθένισης.
  • Βιταμίνη Β12: συμβάλλει στην πρόληψη των διαταραχών του κεντρικού νευρικού συστήματος (π.χ. άνοια, διαταραχές διάθεσης).
  • Ω3 λιπαρά οξέα: χαρίζουν γρήγορα αντανακλαστικά & βελτιώνουν τη ροή αίματος σε περιοχές του εγκεφάλου που συνδέονται με τη μνήμη & τη γνώση.
  • Μαγνήσιο: είναι απαραίτητο προκειμένου να μετατραπούν οι βιταμίνες του Β-complex στην ενεργή τους μορφή και να απορροφηθούν από τον οργανισμό.

Για δυναμικό ξεκίνα σε πνεύμα & σώμα καθημερινά, πρόσθεσε στο πρωινό σου ένα super healthy Πράσινο smoothie με Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!

Βελτίωσε τις πνευματικές σου λειτουργίες με Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης