5 συστατικά της Spiroulina PLATENSIS απαραίτητα για κάθε μαθητή

Νεαρή κοπέλα διαβάζει κρατώντας το laptop στα πόδια της

Είσαι ήδη στην τελική ευθεία! Σίγουρα νιώθεις κόπωση, ατονία και αδυναμία συγκέντρωσης και ίσως άγχος! Αντιμετώπισε όλα καταναλώνοντας καθημερινά Spiroulina PLATENSIS!

3 θρεπτικά συστατικά της Spiroulina PLATENSIS για turbo σώμα & πνεύμα!

Πρωτεΐνη
Τα αμινοξέα των πρωτεϊνών βοηθούν στη λειτουργία του νευρικού συστήματος και χαρίζουν άμεση ενέργεια. Φτιάξε ένα τονωτικό Smoothie με μπανάνα και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Δες τη συνταγή εδώ! Απόλαυσέ το χρησιμοποιώντας αυθεντικό Bamboo καλαμάκι!

Ω3 &Ω6 λιπαρά οξέα
Ο εγκέφαλος χρειάζεται τα απαραίτητα ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα, τα οποία συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης. Φτιάξε ένα νόστιμο σνακ με γιαούρτι και πρόσθεσε φιστίκια Αιγίνης, σουσάμι, ταχίνι, καρύδια και Σπιρουλίνα flakes! Μην ξεχάσεις να σερβίρεις το σνακ σου στο Coconut Vegan Bowl! Be eco! 😉

Σίδηρος
Η έλλειψή του επηρεάζει την ικανότητα της σκέψης και της μνήμης ενώ επιταχύνει την σωματική κόπωση. Πάρε το σίδηρο που χρειάζεσαι τρώγοντας αγαπημένα σου Σπαγγέτι με μπρόκολο και Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!

Υδατάνθρακες
Το πρώτο μακροθρεπτικό συστατικό απαραίτητο για κάθε μαθητή είναι οι υδατάνθρακες. Εφοδιάζουν τον εγκέφαλο με την απαραίτητη ποσότητα γλυκόζης και ενισχύουν την μνήμη και την συγκέντρωση των παιδιών. Παράλληλα τροφοδοτούν και τους μυς και ‘’ξυπνούν ΄΄ το σώμα του . Καλό είναι να επιλέγονται σύνθετοι υδατάνθρακες ώστε να απελευθερώνεται σταδιακά η ενέργεια. Πολύ καλές επιλογές αποτελούν το ψωμί, το ρύζι, τα μακαρόνια, τα δημητριακά και τα ζυμαρικά ολικής αλέσεως.

Βιταμίνες & μέταλλα
Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την ομαλή ανάπτυξη του οργανισμού και την σωστή λειτουργία όλων των συστημάτων στο σώμα.
Τα παιδιά χρειάζονται βιταμίνες του συμπλέγματος Β για την λειτουργία του νευρικού συστήματος, την βιταμίνη Α για την ανάπτυξη και εξέλιξή τους και αντιοξειδωτικά συστατικά για την προστασία των κυττάρων από την επίδραση των ελευθέρων ριζών οξυγόνου (βιταμίνες Ε, Α, C).
H βιταμινη C είναι πολύ σημαντική και για την ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης ενώ αυξάνει και την πνευματική απόδοση.
Οι πολυφαινόλες και τα καροτενοειδή που περιέχονται σε πολλά φρούτα και λαχανικά είναι εξίσου σημαντικά συστατικά και πρέπει να προσλαμβάνονται σε καθημερινή βάση. Η σαλάτα στο μεσημεριανό και 2-3 μερίδες φρούτων είναι ότι χρειάζεται ένας μαθητής για να προσλάβει μεγάλο μέρος των βιταμινών που χρειάζεται καθημερινά.
Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος του παιδιού και την αποκατάσταση των φθορών και προσλαμβάνεται μέσω των γαλακτοκομικών και ορισμένων λαχανικών.

Spiroulina PLATENSIS: η υπερτροφή κάθε μαθητή
Η Spiroulina PLATENSIS αποτελεί ιδανικό βοήθημα για κάθε μαθητή, καθώς διαθέτει πλήθος θρεπτικών συστατικών, μεταξύ των οποίων:

  • υδατάνθρακες, που διατηρούν σταθερά τα επίπεδα γλυκόζης στον οργανισμό, χαρίζοντας πνευματική διαύγεια
  • λιπαρά οξέα, που βοηθούν στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
  • μαγνήσιο, που βοηθά στη χαλάρωση
  • εξαιρετικής βιοδιαθεσιμότητας σίδηρο, που χαρίζει τόνωση

Spiroulina PLATENSIS για κορυφαίες επιδόσεις και στις εξετάσεις!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης