Σαλάτες με Spiroulina PLATENSIS που ‘καίνε’ το λίπος

Σαλάτα με spiroulina PLATENSIS σε σκόνη και ντοματίνια, χούμους

Tα λαχανικά είναι οι πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής κουζίνας. Τώρα αποκτούν έναν νέο ρόλο… γίνονται η βάση για να χτίσεις δροσερές και χορταστικές σαλάτες σε συνδυασμό με Spiroulina PLATENSIS που ‘καίνε’ το λίπος.

3 σαλάτες για που καίνε το λίπος
Οι σαλάτες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά. Προσθέτοντας πρωτεΐνη, χάρη στη Spiroulina PLATENSIS αυξάνεται η αίσθηση κορεσμού & όλα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν συνεργάζονται αρμονικά για την καύση του λίπους.

1. Αποδομημένη σαλάτα με κοτόπουλο, μάνγκο & Σπιρουλίνα flakes
Πράσινη σαλάτα, φιλέτο κοτόπουλου, φρέσκο τζίντζερ, αβοκάντο, καρότα, κόκκινη πιπεριά, μάνγκο, βασιλικός, δυόσμος και Σπιρουλίνα flakes είναι κάποια από τα υλικά για να φτιάξεις μία χορταστική σαλάτα που μπορείς να απολαύσεις σαν κύριο γεύμα και παράλληλα να ενεργοποιήσεις την καύση του λίπους.

2. Σαλάτα του αγρότη με ομελέτα, κατσικίσιο τυρί & Σκόνη Spiroulilna PLATENSIS
Κόκκινη πιπεριά, ρόκα, ροδάκινα, παντζάρια, κολοκυθοανθοί, κόκκινο λάχανο, αβγά, κατσικίσιο τυρί, αβοκάντο & Σκόνη Spiroulilna PLATENSIS συνθέτουν την πιο χρωματιστή, υγιεινή και φουλ σε πρωτεΐνη σαλάτα που άνετα μπορείς να επιλέξεις για μεσημεριανό σου!

3. Σαλάτα με κουνουπίδι, ταμπουλέ & Σπιρουλίνα flakes
Κουνουπίδι, τοματίνια, μαϊντανός, δυόσμος, αγγουράκια, χούμους & Σπιρουλίνα flakes είναι κάποια από τα υλικά για να δημιουργήσεις την τέλεια σαλάτα με πολλά θρεπτικά συστατικά και πλούσια γεύση.

Δες περισσότερες σαλάτες εδώ!

Spiroulina PLATENSIS: η καλύτερη επιλογή & για την καύση του λίπους!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης