After Christmas detox tips!

Επανάφερε τον οργανισμό σου μετά τα πάρτι των Χριστουγέννων και να συνέχισε να απολαμβάνεις τις γιορτές κάνοντας μία γρήγορη αποτοξίνωση!

5 super detox tips !

Ακολούθησε σωστή διατροφή
Μήπως ξέφυγες λίγο; Μείωσε τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το κόκκινο κρέας και κατανάλωσε φρούτα και λαχανικά. Για ακόμη super αποτελέσματα, πρόσθεσε στα γεύματά σου τη Spiroulina PLATENSIS! Ξεκίνα τη μέρα σου με Acai bowl με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Δες τη συνταγή εδώ! Μην ξεχάσεις να το σερβίρεις σε ένα Coconut Bowl!

Φτιάξε φρέσκους χυμούς ή smoothies
Διάλεξε φρούτα εποχής όπως πορτοκάλι, μανταρίνι, μήλο και φτιάξε χυμούς που επιταχύνουν τη διαδικασία της αποτοξίνωσης. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, επίλεξε το super detox smoothie με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS! Δες τη συνταγή εδώ! Απόλαυσέ το με Bamboo καλαμάκι!

Κατανάλωσε πολύ νερό
Απόφυγε για λίγες μέρες τον καφέ, τα αναψυκτικά και το αλκοόλ. Κι αν θες κάποιο βραδινό ποτό…  Φτιάξε Λεμονάδα με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS! Χάρη στη Spiroulina PLATENSIS λαμβάνεις τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι! Μάθε πώς το φτιάχνεις εδώ! Εννοείται το απολαμβάνεις με Bamboo καλαμάκι!

Κοιμήσου αρκετά
Αυτές τις μέρες, ίσως, το παράκανες με το ξενύχτι! Ο ύπνος, όμως, είναι πολύ σημαντικός για τον οργανισμό μας, καθώς κατά τη διάρκειά του, ο οργανισμός προλαβαίνει να πραγματοποιήσει τις διορθώσεις που χρειάζεται και να αποβάλει ότι είναι τοξικό.

Γυμνάσου
Μετά από ένα εορταστικό διήμερο, επίστρεψε στις καθημερινές σου συνήθειες! Τι θα έλεγες, λοιπόν, για λίγο τρέξιμο σε ένα κοντινό πάρκο; Η γυμναστική βοηθάει στην αποβολή των τοξινών από το σώμα μέσω του ιδρώτα που είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για μια επιτυχημένη αποτοξίνωση!

Κάνε αποτοξίνωση με Spiroulina PLATENSIS 
Διαθέτει, μεταξύ άλλων θρεπτικών συστατικών, αντιοξειδωτικούς παράγοντες όπως τη φυκοκυανίνη και τα καροτένια που:
προωθούν τις διαδικασίες αποτοξίνωσης του σώματος,
αναπληρώνουν τις ανεπάρκειες στη διατροφή,
επιταχύνουν το μεταβολισμό,
δρουν καταλυτικά στην αποβολή των βαρέων μετάλλων.

Μάθε περισσότερα για την αντιοξειδωτική δράση της Spiroulina PLATENSIS εδώ!

Νιώσε την απόλυτη detox εμπειρία με τη Spiroulina PLATENSIS 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης