5 τρόποι για να βάλεις τη Spiroulina PLATENSIS στη διατροφή των διακοπών σου

Η Spiroulina PLATENSIS είναι καθαρή τροφή. Γι’ αυτό και οι τρόποι κατανάλωσης είναι πολλοί, διαφορετικοί και καθόλου βαρετοί! Αναβάθμισε τα γεύματα του καλοκαιριού ακολουθώντας τις παρακάτω προτάσεις!

⇒ Στο πρωινό
Λίγο πριν ξεκινήσεις τις βόλτες σου στο νησί, απόλαυσε ένα φρέσκο χυμό από πορτοκάλι και ακτινίδιο. Πρόσθεσε 1 φακελάκι Σκόνη Spiroulina PLATENSIS σε σκόνη και θα έχεις ένα σούπερ τονωτικό ρόφημα για να ξεκινήσεις την ημέρα με… ελάχιστες θερμίδες!

⇒ Στο δεκατιανό
Χρειάζεσαι ένα σνακ; Πάρε το γιαουρτάκι σου και απόλαυσε το με μέλι και μια κουταλιά της σούπας Σπιρουλίνα flakes! Θα περιορίσει το αίσθημα της πείνας και θα ‘μπουστάρει’ ακόμα περισσότερο τον οργανισμό σου!

⇒ Στο μεσημεριανό
Ό,τι κι αν επιλέξεις να φας το μεσημέρι τα Σπιρουλίνα flakes ταιριάζουν παντού! Πασπάλισε την αγαπημένη σου σαλάτα, τη μακαρονάδα σου ή τα λαχανικά σου και απόλαυσε ένα γευμα με πλούσια γεύση και θρεπτικά συστατικά!

⇒ Στο απογευματινό
Είσαι στην παραλία κι έχεις μια λιγούρα; Επίλεξε μία φρουτοσαλάτα που θα τη συνοδεύσεις με 1 κουταλιά της σούπας Σπιρουλίνα flakes. Θα χορτάσεις και θα έχεις άμεση ενέργεια!

⇒ Στο βραδινό
Επέλεξες για φαγητό κάτι ελαφρύ; Πρόσθεσε  Σπιρουλίνα flakes! Πίνεις ένα χαλαρό alchool free cocktail; Πρόσθεσε Σκόνη Spiroulina PLATENSIS

Γιατί να καταναλώνουμε Spiroulina PLATENSIS καθημερινά;
H Spiroulina PLATENSIS λειτουργεί ως πολυβιταμίνη, αλλά είναι 100% φυσικό προϊόν. Διαθέτει πρωτεΐνη, βιταμίνες, μέταλλα και πλήθος ιχνοστοιχείων, καθώς και:

  • φυκοκυανίνη: που είναι μία εξαιρετικά αντιοξειδωτική ουσία. Ενισχύει την αντίσταση του οργανισμού σε μολύνσεις από ιούς
  • β- καροτένιο: που αναζητά και καταστρέφει τα μικρόβια και άλλα «ασθενή» κύτταρα
  • λιπαρά οξέα: που συμβάλλουν στην τόνωση του οργανισμού, στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου και τη διάθεση
  • βιταμίνη Ε: που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Spiroulina PLATENSIS η ιδανική επιλογή για κάθε γεύμα!

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης