Spiroulina PLATENSIS & Κλινικές Μελέτες

Χέρι με μπλε γάντι σε εργαστήριο που κρατάει γαλάζιο μπουκαλάκι με φυκοκυανίνη και υπάρχει φαρμακευτικό δοχείο με σπιρουλίνα σε υγρή μορφή

Η Spiroulina PLATENSIS είναι η κορυφαία σπιρουλίνα και αυτό επιβεβαιώνεται από την επιστημονική κοινότητα!

Είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία που με τα προϊόντα μας έχουν πραγματοποιηθεί Κλινικές Μελέτες από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας, αναδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα αυτών.  

Η 1η μελέτη αφορά τις  υπολιπιδαιμικες δράσεις (χοληστερίνη & τριγλυκερίδια) της Spiroulina PLATENSIS. Για την έρευνα χρησιμοποιήθηκαν Ταμπλέτες Spiroulina PLATENSIS  Χωρίς Ιώδιο. Δείτε την έρευνα εδώ.

Η 2η μελέτη αφορά τις ηπατοπροστατευτικες και υπολιπιδαιμικες επιδράσεις της Spiroulina PLATENSIS στη λιπώδη διήθηση στο συκώτι, που δεν οφείλεται σε αλκοολική αιτία. Για την έρευνα χρησιμοποιήθηκε Σκόνη Spiroulina PLATENSIS Χωρίς Ιώδιο. Δείτε την έρευνα εδώ.

Οι ανωτέρω μελέτες πραγματοποιήθηκαν από την Παθολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Ηρακλείου και Πατρών

Info: Η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας προκάλεσαν το ενδιαφέρον των ερευνητών, οι οποίοι και ήρθαν σε επαφή μαζί μας, δεν τους προσεγγίσαμε εμείς. Η συμμετοχή της εταιρείας μας στις μελέτες ήταν αποκλειστικά και μόνο η δωρεάν χορήγηση των προϊόντων μας. 

Διαβάστε περισσότερα για τις κλινικές μελέτες εδώ!

Spiroulina PLATENSIS: Πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων με επιστημονική τεκμηρίωση!

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης