Last 30 days challenge: Γιατί να παίρνεις Spiroulina PLATENSIS κάθε μέρα

Χέρι πάνω από μία λίμνη που κρατάει ένα μπουκάλι spiroulina PLATENSIS ταμπλέτες χωρίς ιώδιο

Λίγο πριν φύγει το 2022, βάλε στη ζωή σου τη Spiroulina PLATENSIS, την τροφή που σου δίνει όλα όσα χρειάζεσαι!

Βελτιώνει τα επίπεδα ενέργειας
Η Spiroulina PLATENSIS περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά για super αντοχές & full ενέργεια, όπως πρωτεϊνη φυτικής προέλευσης (55-70% του βάρους της), μαγνήσιο & ψευδάργυρο.

Χαρίζει άμεση τόνωση
Η Spiroulina PLATENSIS διαθέτει σίδηρο υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, δηλαδή πιο εύκολα απορροφήσιμο ώστε με αποτέλεσμα να χαρίζει άμεσα τόνωση & αίσθημα ευεξίας. Επιπλέον, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της σιδηροπενικής αναιμίας, στην αύξηση των επιπέδων της αιμοσφαιρίνης & στη βελτίωση του εμμηνορροϊκού συνδρόμου.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό
Η Spiroulina PLATENSIS είναι η τροφή – θησαυρός για το ανοσοποιητικό σου, γιατί αποδεδειγμένα διαθέτει, μεταξύ άλλων, συστατικά τα οποία προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν τις λοιμώξεις από κάθε ιό, όπως το σύμπλεγμα βιταμινών Β, τη βιταμίνη Ε & τον ψευδάργυρο. Επιπλέον, με τα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS πραγματοποιήθηκε κλινική μελέτη στο Τμήμα Παθολογίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης από τους Δρ. Ηλία Ε. Μαζοκοπάκη & Δρ. Μαρία Γ. Παπαδομανωλάκη και απέδειξε ότι η κατανάλωση Spiroulina PLATENSIS μπορεί να αποτρέψει σημαντικά την εμφάνιση της νόσου (COVID-19) και να μειώσει την ανάγκη νοσηλείας. Μάθε περισσότερα εδώ!

Είναι ιδανική τροφή για αποτοξίνωση
Η Spiroulina PLATENSIS χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε φυκοκυανίνη & β-καροτένιο. Συμβάλλει στην αποβολή τοξινών και βαρέων μετάλλων, καθώς προωθεί τις διαδικασίες αποτοξίνωσης του σώματος, επιταχύνει το μεταβολισμό & βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και την αντοχή.

Νιώσε τη διαφορά, ζήσε διαφορετικά με τη Spiroulina PLATENSIS!

 

Προτεινόμενα προϊόντα: 

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης