Ήξερες ότι η Spiroulina PLATENSIS βοηθάει στην υγεία του ήπατος;

Νεαρή ξανθιά γυναίκα που κρατάει την κοιλιά της

Η Spiroulina PLATENSIS χαρακτηρίζεται από πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Μία από τις σημαντικότερες είναι η συνδρομή της στην υγεία του ήπατος.

Η ηπατοπροστατευτική δράση της Spiroulina PLATENSIS
Κλινική μελέτη* που πραγματοποιήθηκε με τα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS από την Παθολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Ηρακλείου και Πατρών αποδεικνύει ότι η συστηματική λήψη της Spiroulina PLATENSIS μειώνει τις τρανσαμινάσες στο ήπαρ & γενικότερα συμβάλλει στην προστασία του από τις ελεύθερες ρίζες. Δείτε την κλινική μελέτη εδώ.
To προϊόν Spiroulina PLATENSIS που χρησιμοποιήθηκε στην μελέτη είναι: Spiroulina PLATENSIS Σκόνη Χωρίς Ιώδιο.

Οι αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της Spiroulina PLATENSIS οφείλονται στο μεγάλο ποσοστό φυκοκυανίνης (PC), της πιο αντιοξειδωτικής ουσίας, η οποία έχει την ικανότητα να εξαλείφει τις ελεύθερες ρίζες, στο β-καροτένιου και στη βιταμίνη Ε.

Το ήπαρ [συκώτι] αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του οργανισμού μας. Εμπλέκεται σε πολλές διαδικασίες όπως στην πέψη, την αποτοξίνωση, την απομάκρυνση των τοξικών ουσιών αλλά και στο μεταβολισμό των φαρμάκων.

Spiroulina PLATENSIS: Η ιδανική τροφή & για την υγεία του ήπατος!

Προτεινόμενα προϊόντα:

* Elias E. Mazokopakis, Maria G. Papadomanolaki, Andreas A. Fousteris, Dimitrios A. Kotsiris, Ioannis M. Lampadakis, Emmanuel S. Ganotakis Naval Hospital of Crete, Chania; University Hospital of Heraklion; Technical University of Crete, Chania, Crete, Greece

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης