Η μοναδική σπιρουλίνα χωρίς ιώδιο! Αποδεδειγμένα! 

Πολύ συχνά λέγεται ότι η κατανάλωση σπιρουλίνας από άτομα με προβλήματα στο θυρεοειδή τους αδένα δεν ενδείκνυται! Αυτό δεν ισχύει για τη Spiroulina PLATENSIS, αφού είναι η μοναδική ελληνική σπιρουλίνα Χωρίς Ιώδιο! Αποδεδειγμένα!

Η Spiroulina PLATENSIS Χωρίς Ιώδιο είναι η μοναδική που συστήνεται από τους ενδοκρινολόγους σε όσους έχουν προβλήματα με το θυρεοειδή αδένα τους!

Χάρη στη σύγχρονη τεχνογνωσία μας είμαστε η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που παράγουμε σπιρουλίνα Χωρίς Ιώδιο (αλλά και Με Ιώδιο)!
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται με χημικές αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν στα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS από πιστοποιημένο εργαστήριο.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείχνει κάθε καταναλωτής καθώς στην αγορά υπάρχουν σπιρουλίνες που αναγράφουν ότι είναι χωρίς ιώδιο (και με αντίστοιχες χημικές αναλύσεις) αλλά το αντιδραστήριο που χρησιμοποιήθηκε για τον προσδιορισμό του ιωδίου δεν έχει μεγάλη ευαισθησία με αποτέλεσμα να υπάρχουν μικροποσότητες ιωδίου, που είναι ικανές να απορυθμίσουν το θυρεοειδή αδένα.

Επίλεξε την ασφάλεια! Εμπιστεύσου τη Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης