Γιατί βρίσκεις σπασμένες ταμπλέτες μέσα στις συσκευασίες μας;

Ταμπλέτες Spiroulina PLATENSIS

Μας στέλνετε μηνύματα ότι βρίσκετε σπασμένες ταμπλέτες μέσα στις συσκευασίες της Spiroulina PLATENSIS! Αυτό που για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα, αποτελεί απόδειξη της άριστης ποιότητας των προϊόντων μας!

Τα προϊόντα μας αποτελούν καθαρή τροφή. Κατά τη διαδικασία της παραγωγής και της μεταποίησης δεν υπόκεινται σε καμία τεχνική επεξεργασία. Οι ταμπλέτες μας είναι ουσιαστικά πεπιεσμένη σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Αυτός είναι κι ο λόγος που είναι εύθραυστες και πιθανόν να βρείτε κάποιες σπασμένες μέσα στα μπουκάλια.

Έχουμε επιλέξει τα προϊόντα μας να μην περιέχουν συγκολλητικές, έκδοχα ή άλλες χημικές ουσίες,
προκειμένου να είναι 100% φυσικά κι ασφαλή!

Γιατί δε χρησιμοποιούμε blisters [πλαστική συσκευασία κυψέλης σε καρτέλες που χρησιμοποιείται για χάπια]
Έχει παρατηρηθεί ότι οι σπιρουλίνες που είναι σε blister, κρατάνε πάνω τους μικροποσότητες αλουμινίου, γεγονός που τις καθιστά επικίνδυνες για την υγεία του καταναλωτή. Γι’ αυτό και έχουμε επιλέξει οι ταμπλέτες Spiroulina PLATENSIS να τοποθετούνται σε σκούρα γυάλινη φαρμακευτική φιάλη, η οποία διατηρεί ανέπαφα όλα τα θρεπτικά συστατικά της σπιρουλίνας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το προϊόν από το φως γιατί η σπιρουλίνα είναι φωτοευαίσθητη.

Ακόμη ένας λόγος που δεν επιλέγουμε τα blisters είναι επειδή περιέχουν και πλαστικό, κάτι που είναι αντίθετο στην eco-friendly πολιτική της εταιρείας μας.

#ecoconsious

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης