3 θρεπτικά συστατικά κατά του Covid 19

Μπολ με πράσινη σούπα και δίπλα μικρότετο μπολ με Σπιρουλίνα flakes

Οι μάσκες έγιναν συνήθεια και τα αντισηπτικά προέκταση του χεριού μας! Το πιο σημαντικό για την προστασία από τον Κορονοϊό είναι ένα: η σωστή διατροφή!

Θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό & μειώνουν τον κίνδυνο!

♦ Ψευδάργυρος
Αποτελεί το μέταλλο που εμπλέκεται στην ενεργοποίηση πολλών ενζύμων και επίσης έχει αντιοξειδωτική δράση. Ενεργοποιεί, λοιπόν, το ανοσοποιητικό και συμβάλει στην πρόληψη των λοιμώξεων. Φτιάξε Αρακά με μοσχαράκι και Σπιρουλίνα flakes, ένα γεύμα που περιέχει full ψευδάργυρο (χάρη στο μοσχάρι) & πλήθος θρεπτικών συστατικών χάρη στα Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!

♦ Βιταμίνη Ε
Παρουσιάζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας τα κύτταρα από τις οξειδωτικές βλάβες. Επιπλέον, συμβάλλει στην παραγωγή των Β-κυττάρων που παράγουν αντισώματα και βοηθούν στην καταστροφή των βακτηρίων. Φάε για σνακ ένα Σάντουιτς με αβοκάντο και Σπιρουλίνα flakes. Βιταμίνη Ε πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά χάρη χάρη στο αβοκάντο & στα Σπιρουλίνα flakes! Δες τη συνταγή εδώ!

♦ Βιταμίνη C
Η πιο γνωστή βιταμίνη για την αντιμετώπιση ιώσεων & γρίπης! Συμβάλλει στη υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού καθώς βελτιώνει την ανοσολογική απόκριση & ενισχύει τη λειτουργία των φαγοκυττάρων. Και μιας και ταιριάζει με την εποχή, φτιάξε Βελουτέ σούπα με πράσινα λαχανικά & Σκόνη Spiroulina PLATENSIS. Φουλ βιταμίνη C χάρη στο μπρόκολο, αντιοξειδωτικά κι άλλα πολύτιμα συστατικά χάρη στη Spiroulina PLATENSIS. Δες τη συνταγή εδώ!

Μην ξεχνάς! Spiroulina PLATENSIS για γερό ανοσοποιητικό!
Λειτουργεί ως πολυβιταμίνη, αλλά είναι 100% φυσικό προϊόν! Περιέχει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα – ώστε να χτίσουμε ένα εξαιρετικό ανοσοποιητικό σύστημα!

Προστατεύσου από τον Covid-19 με Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης