Αύξησε τα επίπεδα της βιταμίνης D με τον πιο φυσικό τρόπο

Νεαρή γυναίκα με πορτοκαλί μαγιό την παραλία

Μήπως έχεις χαμηλή βιταμίνη D; Έχουμε τη φυσική λύση για την αύξηση των επιπέδων της!

Η βασική πηγή βιταμίνης D για τον οργανισμό είναι ο ήλιος. Όταν ο δέρμα μας εκτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία, οι υπεριώδεις ακτίνες UVB αντιδρούν με την επιδερμίδα μας και προάγουν τη σύνθεση βιταμίνης D3. Στη συνέχεια, η βιταμίνη D μετατρέπεται σε ενεργή μορφή στον οργανισμό μας. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αυξήσουμε τα επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό μας:

1. King Oyster mushrooms: είναι εξαιρετική μη ζωική πηγή βιταμίνης D. Έρευνες αποδεικνύουν ότι χάρη στην έκθεσή τους σε υπεριώδες φως πριν τη συγκομιδή αυξάνεται η ποσότητα της βιταμίνης (κάποιες φορές η αύξηση φτάνει το 50%). Βάλε τα μανιτάρια King Oyster στη διατροφή σου! Βρες συνταγές εδώ!
2. Σωστή φροντίδα του δέρματος: Η βιταμίνη D παράγεται στο ανθρώπινο σώμα μέσω της UVB ακτινοβολία & απαιτούνται 48 ώρες για να απορρόφηση & την αξιοποίησή της από τον οργανισμό μας. Για να αυξήσετε τα επίπεδα της βιταμίνης D με φυσικό τρόπο μπορείτε να κάνετε τα ακόλουθα:
• για σκουρόχρωμες επιδερμίδες, προτείνεται έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία 20-30′ ημερησίως, χωρίς τη χρήση αντιηλιακών κρεμών,
• για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, προτείνεται έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία 10-15′ ημερησίως, χωρίς τη χρήση αντιηλιακών κρεμών,
• προτείνεται η πλύση με σαπούνια και αφρόλουτρα μία φορά την εβδομάδα και τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας με σκέτο νερό, χωρίς τρίψιμο και με απαλό σκούπισμα μετά.

Αύξησε τα επίπεδα της βιταμίνης D με τον πιο φυσικό τρόπο!

 

 

Προτεινόμενο προϊόν:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης