Αντιιική προστασία: 5 συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσουμε

Χέρια που πλένονται κάτω από μία βρύση και στο φόντο φρούτα

Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη!
Για να προλάβουμε τον ιό, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι!

5 πράγματα για αντιιική προστασία!
Social distancing
Ή αλλιώς κοινωνική αποστασιοποίηση! Το καλοκαίρι βγήκες, πήγες διακοπές… Γέμισες μπαταρίες! Τώρα, κράτα τις αποστάσεις σου! Δε χρειάζεται να συνωστίζεσαι για ψώνια ή για ένα ποτό! Έτσι, μειώνεις τις πιθανότητες έκθεσης στον ιό!

Τήρηση κανόνων υγιεινής
Το σωστό πλύσιμο των χεριών, η αποφυγή αγγίγματος του προσώπου και ο συχνός καθαρισμός των χώρων που δουλεύουμε ή συνυπάρχουμε με πολλά άτομα είναι η λύση για τη μείωση της διασποράς του ιού!

Χρήση μάσκας προστασίας
Στην αρχή, ήταν κάπως περίεργο! Τώρα πια είναι μέρος της καθημερινότητάς μας! Προτίμησε βαμβακερές μάσκες που δεν προκαλούν ερεθισμούς και είναι πολύ άνετες, όπως η Mάσκα προστασίας Spiroulina PLATENSIS! Είναι 100% βαμβακερή διστρωματική με έλασμα. Απόκτησέ τη εδώ!

Σωστή διατροφή
Σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση των ιών παίζει και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Κατανάλωσε τροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και περιόρισε την κατανάλωση έτοιμων ή επεξεργασμένων τροφίμων. Μαγείρεψε υγιεινές συνταγές στο σπίτι με απλά αλλά θρεπτικά συστατικά όπως μία Σπαγγέτι με μπρόκολο και Σπιρουλίνα flakes. Δες τη συνταγή εδώ!

Ισχυρή αντιιική προστασία με Spiroulina PLATENSIS
Η Spiroulina PLATENSIS παρουσιάζει αντιιική δράση έναντι στελεχών πολλών ιών χάρη στα αντιοξειδωτικά, τις βιταμίνες και τις πρωτεΐνες.
Επιπλέον, διάφορες invitro έρευνες που έχουν διενεργηθεί χρησιμοποιώντας κυανοβακτήρια (όπως η σπιρουλίνα) έχουν δείξει τη δυνητική ικανότητα αυτών των οργανισμών να δρουν ως αντιιικοί παράγοντες.
Ακόμη, πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η σπιρουλίνα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων και από κορωνοϊό. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την αντιιική δράση της Spiroulina PLATENSIS εδώ!

+plus
Οι επιστήμονες προτείνουν τη λήψη 15g σπιρουλίνας ημερησίως! Έχουμε βρει τους κατάλληλους τρόπους για να καταναλώσεις 15g Spiroulina PLATENSIS ημερησίως! Μάθε πώς εδώ!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης