Τα τρία must have προϊόντα για τέλεια επιδερμίδα

Προϊόντα ομορφιάς, σε λαυκό φόντο πάνω σε ξύλινο δίσκο με μία πετσέτα στο πλάνο

Όλοι θέλουμε άψογη επιδερμίδα! Αν πιστεύεις ότι αυτό είναι ακατόρθωτο, σου έχουμε νέα! Με τα κατάλληλα scincare προϊόντα μπορείς να αποκτήσεις το δέρμα των ονείρων σου!

♥ Το σωστό καθαριστικό
Όσο δύσκολη μέρα κι αν έχουμε αφαιρούμε (πάντα!!!) το μακιγιάζ πριν πέσουμε για ύπνο, ώστε να αναπνέει το δέρμα. Το καταλληλότερο προϊόν είναι το Διφασικό make up remover με αλόη βέρα & εκχύλισμα καλέντουλα. Αποτελεί ένα καθαριστικό προσώπου που δεν ερεθίζει την επιδερμίδα κι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό χάρη στην αλόη βέρα. Έχει σύνθεση που καθαρίζει & περιποιείται την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, αφαιρώντας ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς στα μάτια. Επιπλέον, χάρη στις καταπραϋντικές και αναζωογονητικές ιδιότητές του το καθιστούν ιδανικό καθαριστικό για το λιπαρό ή ευαίσθητο δέρμα, ακόμη και για το δέρμα με τάση ακμής.
#plus Το εκχύλισμα από καλέντουλα χαρίζει βαθιά ενυδάτωση κι ελαστικότητα στο δέρμα.

♥ Η απαραίτητη απολέπιση
Τα νεκρά κύτταρα που υπάρχουν στην επιφάνεια του δέρματος προκαλούν δυσχρωμίες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η απολέπιση αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και να χαρίζει λάμψη στο δέρμα σας. Είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνεται μία με δύο φορές την εβδομάδα. Ιδανικό προϊόν είναι το Scrub προσώπου με κουκούτσι ελιάς. Οι κόκκοι από κουκούτσι ελιάς ‘απελευθερώνουν’ τους πόρους χωρίς να τους τραυματίζουν. Με απόλυτα φυσικό τρόπο, λοιπόν, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα, αναζωογονεί και λειαίνει την επιδερμίδα. Επιπλέον, έχει καταπραϋντικές & ενυδατικές ιδιότητες.

♥ Η καθημερινή ενυδάτωση
Το καλοκαίρι φροντίζεις την ενυδάτωσή σου λίγο περισσότερο λόγω ζέστης. Την ίδια- ίσως και περισσότερη- φροντίδα χρειάζεται το δέρμα μας, όταν κάνει πολύ κρύο. Επίλεξε την Ενυδατική κρέμα προσώπου με μελισσόχορτο & πολυφαινόλες ελιάς. Εφαρμόζοντας καθημερινά, διατηρείτε την ενυδάτωση & την υγρασία της επιδερμίδας & συμβάλλετε στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.
#plus Οι πολυφαινόλες του ελαιόλαδου έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση

Επένδυσε στα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς και δες το δέρμα σου να λάμπει!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Τα τρία must have προϊόντα για τέλεια επιδερμίδα

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης