Τα θρεπτικά συστατικά για υγιή μαλλιά, νύχια & επιδερμίδα

Για να κλέβεις τις εντυπώσεις άμα τη εμφανίσει χρειάζεσαι υγιή και πυκνά μαλλιά, λαμπερό δέρμα & όμορφα νύχια. Για να το πετύχεις χρειάζεσαι τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, τα οποία θα βρεις στη Spiroulina PLATENSIS!

Βιταμίνες του συμπλέγματος Β [ κυρίως B12 και B9 (φυλλικό οξύ)]: Η Β12 σε συνεργασία με τη Β9 και τον σίδηρο μεταφέρουν το οξυγόνο στους ιστούς του οργανισμού, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την πρόωρη γήρανση του δέρματος και την εμφάνιση εύθραυστων νυχιών και μαλλιών.
Φυκοκυανίνη: Αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες επιβραδύνοντας έτσι την εμφάνιση ρυτίδων.
Βιταμίνη E: Παρουσιάζει έντονη δράση κατά των ελεύθερων ριζών, με αποτέλεσμα να επιβραδύνει το χρόνο γήρανσης της επιδερμίδας. Σύμφωνα με μελέτες, αποδεικνύεται ότι συμβάλλει στην ανάπτυξη νέας τρίχας από ενεργούς θύλακες.
Ψευδάργυρος: Συμβάλλει στη σύνθεση της κερατίνης με αποτέλεσμα την ανάπτυξη των μαλλιών. Επιπλέον, τα άσπρα σημάδια στα νύχια οφείλονται στην έλλειψή του!
Χαλκός: Συμβάλλει (σε συνδυασμό με τον ψευδάργυρο & τη βιταμίνη C) στον σχηματισμό της ελαστίνης, η οποία αποτελεί δομικό συστατικό του δέρματος. Ακόμη, είναι απαραίτητος για την αντοχή της τρίχας και τον σχηματισμό του θύλακα. Η έλλειψή του μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση επιταχύνοντας το γκριζάρισμα των μαλλιών.

Κατανάλωσε Spiroulina PLATENSIS καθημερινά και απόκτησε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χαρίζουν όχι μόνο υγεία αλλά και λαμπερή εμφάνιση!

Προτεινόμενα προϊόντα:

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης