Skin Detox: Πώς να αποτοξινώσεις το δέρμα σου

Νεαρή μελαχρινή γυναίκα που εφαρμόζει πράσινη μάσκα ομορφιάς με spiroulina PLATENSIS στο πρόσωπό της

Απάλλαξε ολοκληρωτικά τον οργανισμό σου από τις τοξίνες κάνοντας όχι μόνο body detox αλλά και skin detox! Στόχος είναι η απομάκρυνση των βλαβερών ουσιών από την από την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας, όπως οι ρύποι, η λιπαρότητα και τα υπολείμματα μακιγιάζ που παγιδεύονται στους πόρους.

The steps

#1. No make up days
First things first, προσπάθησε να μην χρησιμοποιήσεις προϊόντα μακιγιάζ για 2-3 μέρες, ώστε το δέρμα σου να ‘αναπνεύσει’.

#2. Καθάρισε την επιδερμίδα σου
Καθάρισε την επιδερμίδα σου δύο φορές την ημέρα χρησιμοποιώντας Φυσικό Σαπούνι από Βιολογικό Λάδι Ελιάς με Εκχύλισμα Πρόπολης & Αιθέριο Έλαιο Κανέλας. Έχει αντιοξειδωτικές & αντιγηραντικές ιδιότητες και αφαιρεί την λιπαρότητα διατηρώντας τη λάμψη της επιδερμίδας.

#3. Κάνε απολέπιση
Τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος το κάνουν θαμπό, άτονο. Δώσε ξανά ζωή στην επιδερμίδα σου με τα Κουκούλια Μεταξιού! Κάνουν ήπια απολέπιση στο δέρμα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα & αφήνοντας λάμψη και βελούδινη υφή. Επιπλέον, δρουν αντιγηραντικά αποτρέποντας την καταστροφή του κολλαγόνου & προληπτικά στην εμφάνιση ρυτίδων.

#4. Φτιάξε τη δική σου μάσκα ομορφιάς με Spiroulina PLATENSIS! 
Ολοκλήρωσε τη διαδικασία skin detox, φτιάχνοντας μάσκα ομορφιάς με Spiroulina PLATENSIS, μέλι & γιαούρτι. Η Spiroulina PLATENSIS αποτελεί πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών συμβάλλοντας στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, χαρίζοντας στην επιδερμίδα τη χαμένη της λάμψη! Δες τη συνταγή εδώ!

Χάρισε στην επιδερμίδα σου λάμψη & υγεία με προϊόντα Spiroulina PLATENSIS!

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης