Σαπούνι ελαιόλαδου: το ιδανικό προϊόν για υγιή επιδερμίδα

Πετσέτα με σαπούνια από ελαιόλαδο

Σαπούνια από λάδι ελιάς! Το νέο beaty trend… στην πραγματικότητα όμως δεν είναι και τόσο νέο μιας και οι γιαγιάδες μας το χρησιμοποιούσαν καθημερινά για την περιποίηση τόσο του δέρματός τους όσο και των μαλλιών τους! Μάθε γιατί πρέπει να το εντάξεις στη skincare routine σου!

4 λόγοι για να χρησιμοποιήσεις σαπούνια από λάδι ελιάς

♥ Ενυδατώνει την επιδερμίδα
Κάθε φυσικό σαπούνι από λάδι ελιάς χαρίζει βαθιά ενυδάτωση & θρέψη και έχει μαλακτικές ιδιότητες. Συνεπώς δεν ερεθίζει & δεν ξηραίνει την επιδερμίδα. Δοκίμασε το Χειροποίητο Σαπούνι Ελιάς με Εκχύλισμα Πρόπολης & Έλαιο Κανέλλας!

♥ Χαρίζει υγιές & λαμπερό δέρμα
Χάρη στα πλούσια αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχει το σαπούνι ελαιόλαδου, αποκαθίστανται οι βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες προσφέροντας λαμπερή όψη & υγεία στο δέρμα. Ιδανικό για λάμψη είναι το Χειροποίητο Σαπούνι Ελιάς με Άρωμα Πορτοκαλιού!

♥ Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης
Το σαπούνι ελαιόλαδου περιέχει βιταμίνες Ε και Α, που βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας. Επιπλέον, χάρη στην περιεκτικότητά του σε β-καροτένιο διεγείρει τη δημιουργία νέων κυττάρων, επιβραδύνει την εμφάνιση των ρυτίδων χαρίζοντας στην επιδερμίδα νεανική όψη. Χρησιμοποίησε το Χειροποίητο Σαπούνι Ελιάς με Εκχύλισμα Ροδιού!

♥ Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
Το σαπούνι από ελαιόλαδο χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, συμβάλλει στην επούλωση του δερματικών προβλημάτων, ανακουφίζει από εξανθήματα και βοηθά ακόμη και στα ηλιακά εγκαύματα. Δοκίμασε το Χειροποίητο Σαπούνι Ελιάς με Έλαιο Λεμονιού!

Σαπούνια ελαιόλαδου το πιο… παλιό… νέο trend στην περιποίηση του δέρματος!

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης