3 super προϊόντα με αντιγηραντική δράση

Αντιγηραντική κρέμα, λοσιόν με μελισσόχορτο και σαπούνι με έλαιοτριαντάφυλλο στο μπάνιο

Τον χρόνο δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε… Μπορούμε όμως να συμφιλιωθούμε μαζί του και να φροντίζουμε το δέρμα μας χρησιμοποιώντας να πιο φυσικά καλλυντικά με ισχυρή αντιγηραντική δράση!

💜 Φυσικό Σαπούνι από Βιολογικό Λάδι Ελιάς με Έλαιο Τριαντάφυλλου
Το Έλαιο τριαντάφυλλου ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Μετά τη χρήση του σαπουνιού η επιδερμίδα θα είναι λαμπερή και αναζωογονημένη. Επιπλέον, συμβάλλει στην καταπολέμηση των κηλίδων & των δυσχρωμιών.

💜 Λοσιόν με Ύδωρ Μελισσόχορτου
Το μελισσόχορτο θεωρείται το ελιξίριο ζωής του αλχημιστή Παράκελσου. Δρα ευεργετικά σε εξανθήματα, κοκκινίλες και καταπονημένα δέρματα & προάγει τους συσφιγκτικούς παράγοντες χαρίζοντας στο δέρμα νεανική όψη.

💜 Αντιγηραντική συσφικτική κρέμα προσώπου με Μελισσόχορτο & πολυφαινόλες ελιάς
Οι πολυφαινόλες του ελαιόλαδου έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση με αποτέλεσμα να αναζωογονείται και να ενυδατώνεται η ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Επιπλέον, προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση & ενισχύει τη σφριγηλότητα του προσώπου.

Κάθε καλλυντικό μας παρασκευάζεται με αγάπη, μεράκι & τις αγνότερες πρώτες ύλες στο Κτήμα Ευκαρπία! Είναι δερματολογικά ελεγμένα και δε χρησιμοποιούνται parabens, parafineoil & χημικά συντηρητικά.

Απόκτησε νεανική επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

3 super προϊόντα με αντιγηραντική δράση

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης