2 κρέμες & 1 serum με κάνναβη που χαρίζουν υγιές δέρμα!

Για μία υγιή επιδερμίδα δε χρειάζονται πολλά προϊόντα… χρειάζονται τα κατάλληλα! Μάθε τα 3 προϊόντα που χρειάζεσαι για λαμπερή & νεανική επιδερμίδα!

💜 Αντιγηραντικό Serum Mε CBD, Υαλουρονικό, Αλόη & Τριαντάφυλλο Δαμασκου
Καταπολεμά σε βάθος τις ρυτίδες & τη θαμπάδα θρέφοντας το δέρμα, ενισχύει την κυτταρική αναγέννηση επαναφέροντας την ελαστικότητα στην επιδερμίδα & λειτουργεί καταπραϋντικά τονώνοντας την παραγωγή κολλαγόνου.

💜 Αντιγηραντική κρέμα προσώπου με CBD, Υαλουρονικό, Ρετινόλη και Βιταμίνη Ε
Αντιστρέφει άμεσα τα σημάδια της γήρανσης (λεπτές γραμμές & ρυτίδες), αναζωογονεί το δέρμα σε βάθος & επαναφέρει τη χαμένη λάμψη & ενισχύει την υγρασία & την ελαστικότητα της επιδερμίδας. 

💜 Κρέμα Νυκτός Σύσφιξης και Επανόρθωσης με CBD, Ρετινόλη & Βούτυρο Καριτέ
Δρα με τρόπο καταπραϋντικό, αντιοξειδωτικό και αντιφλεγμονώδη παρέχοντας αποτελεσματική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες & έχει ισχυρή δράση στα σημάδια της γήρανσης (ρυτίδες έκφρασης & πανάδες).

Γιατί να επιλέξεις προϊόντα ομορφιάς με έλαιο κάνναβης & κανναβιδιόλη

Γιατί η CBD [κανναβιδιόλη] είναι μια όχι εθιστική, όχι ψυχοδραστική ουσία, η οποία εξάγεται από το φυτό της κάνναβης είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ρυτίδων & στη θαμπάδα του δέρματος.

Γιατί το Έλαιο σπόρων κάνναβης είναι πλούσιο σε Ω3 & Ω6 λιπαρά οξέα που ενισχύουν την ενυδάτωση της επιδερμίδας ενώ παρέχουν σημαντικά αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά αποτελέσματα.

∗ Όλα τα προϊόντα ομορφιάς δεν περιέχουν parabens & χημικά συντηρητικά. Επιπλέον, είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Για λαμπερό & νεανικό δέρμα επίλεξε φυσικά! 

#Sp_beauty

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης