Τάρτα με λεμόνι & Σκόνη Spiroulina PLATENSIS

Υπέροχη δροσερή τάρτα με λεμόνι. Ελαφριά & πλούσια τόσο σε γεύση αλλά και σε θρεπτικά συστατικά χάρη στη Spiroulina PLATENSIS.

Χρόνος προετοιμασίας: 15′
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 12
Θερμίδες: 490kcal

Υλικά

Για τη βάση

  • 1 ½ πακέτο μπισκότα τύπου digestive
  • 125g βούτυρο φυτικό
  • 100g αμύγδαλα

Για την κρέμα

  • 400g τυρί κρέμα
  • 800ml ζαχαρούχο γάλα
  • ξύσμα και χυμό από 2-3 λεμόνια
  • 1 φακελάκι Σκόνη Spiroulina PLATENSIS

Για την επικάλυψη

Εκτέλεση

  1. Θρυμματίζουμε στον πολυκόφτη τα μπισκότα και τα αμύγδαλα.
  2. Λιώνουμε το βούτυρο, το ρίχνουμε στα μπισκότα, ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν πάστα & στρώνουμε σε μία ταρτιέρα.
  3. Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί κρέμα, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα και το χυμό από τα λεμόνια μαζί με τη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS.
  4. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τη βάση και βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
  5. Πριν σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα & τη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS.

Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes

 

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης