Spiroulina PLATENSIS & κορονοϊός: Επιστημονικά δεδομένα

Επιστημονικές έρευνες με σπιρουλίνα

Ο Covid-19 βρίσκεται ακόμη στη ζωή μας. Γι’ αυτό και η επιστημονική κοινότητα συνεχίζει το ερευνητικό της έργο. Τα ευρήματα είναι σπουδαία, καθώς επιστημονικές μελέτες αναδεικνύουν την ευεργετική δράση της σπιρουλίνας έναντι του κορονοϊού.

Επιστημονικές μελέτες

Είναι ήδη γνωστές κλινικές μελέτες και έρευνες* που αποδεικνύουν τις θετικές επιδράσεις των προϊόντων Spiroulina PLATENSIS σε πληθυσμούς με συγκεκριμένη παθολογία. Δείτε τις κλινικές μελέτες εδώ.

Με το ξέσπασμα της πανδημίας, επιστήμονες από όλον τον κόσμο αναζητούσαν δεδομένα που να επιβεβαιώνουν ότι η σπιρουλίνα συμβάλλει στην αντιμετώπιση του κορονοϊού όπως συμβαίνει με τους ιούς HIV & HSV-1. Η Spiroulina PLATENSIS έχει εν δυνάμει αποτελεσματική δράση στην καταπολέμηση του κορονοϊού σύμφωνα με έρευνα των M. McCarty & J. DiNicolantonio, που είναι δημοσιευμένη στην έγκριτη βάση δεδομένων επιστημονικής και ιατρικής έρευνας Science Direct. Διαβάστε την εδώ.

Νέα ερευνητικά πρωτόκολλα

Πρόσφατα, αναρτήθηκαν νέα ερευνητικά πρωτόκολλα εγκεκριμένα & δημοσιευμένα στην δημοσιευθεί στην VHL (Virtual Health Library), υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Παναμερικανικού Οργανισμού Υγείας. Διαβάστε τα εδώ.
Η πρώτη μελέτη έχει ως στόχο την εκτίμηση της επίδρασης εκχυλίσματος Spirulina (Arthrospira) στη βελτίωση των κλινικών και εργαστηριακών συμπτωμάτων σε ασθενείς με Covid-19.
Η δεύτερη μελέτη εστιάζει στην επίδραση της χορήγησης συμπληρωμάτων Spirulina platensis στη βαρύτητα της ασθένειας και την θνησιμότητα των ασθενών με κορονοϊό.
Οι μελέτες θα πραγματοποιηθούν από το Πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών του Ahvaz.

Τα παραπάνω επιστημονικά δεδομένα έχουν δημοσιευθεί και στην έγκριτη ιστοσελίδα MedNutrition. Δείτε εδώ.

«Πάρε την υγεία στα χέρια σου» και βάλε στη ζωή σου τη Spiroulina PLATENSIS, το ‘κλειδί’ για την πρόληψη & αντιμετώπιση του Covid-19

 

* Να σημειωθεί ότι οι κλινικές μελέτες δεν χρηματοδοτήθηκαν από την εταιρεία μας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης