Spiroulina PLATENSIS: ιδανική για κάθε ηλικία

Πατέρας, γιος, παππούς

Η Spiroulina PLATENSIS αποτελεί ένα προϊόν ιδανικό για όλη την οικογένεια! Μπορεί να χορηγείται σε παιδιά από τριών ετών και πάνω χωρίς να υπάρχει κάποιο ηλικιακό όριο! Απεναντίας, χάρη στα πλούσια θρεπτικά συστατικά της χαρίζει υγεία κι ευεξία σε κάθε ηλικιακή ομάδα!

♦ Spiroulina PLATENSIS: Κατάλληλη για παιδιά

Αποτελεί ιδανική τροφή για κάθε παιδί καθώς περιέχει πρωτεΐνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για την αύξηση του μυϊκού ιστού και κατά συνέπεια του ύψους, σύμπλεγμα βιταμινών Β, για φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του πεπτικού συστήματος, βιταμίνη Ε, απαραίτητη για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, σίδηρο, που προσφέρει τόνωση στον οργανισμό. Επιπλέον, είναι πλούσια σε ασβέστιο & φώσφορο που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των οστών & τη δημιουργία γερών δοντιών.

♦ Spiroulina PLATENSIS: Ιδανική για κάθε ενήλικα

Σε μια απαιτητική καθημερινότητα, μία είναι η τροφή μας: Spiroulina PLATENSIS! Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, χάρη στην πρωτεΐνη, παρέχει αντιιική προστασία & ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, χάρη στην προβιταμίνη Α και τη φυκοκυανίνη. Επιπλέον, ρυθμίζει το μεταβολισμό, συμβάλλοντας στην απώλεια βάρους ή την αύξηση μυϊκού ιστού. Τέλος, βελτιώνει την αθλητική απόδοση χάρη στην πρωτεΐνη & τους υδατάνθρακες.

♦ Spiroulina PLATENSIS: Απαραίτητη για τα άτομα τρίτης ηλικίας

Τα άτομα της τρίτης ηλικίας αποτελούν μία ιδιαίτερη ηλικιακή ομάδα. Οι αλλαγές στις βιολογικές λειτουργίες λόγω ηλικίας χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας. Αυτή η φροντίδα έρχεται μέσω της σωστής διατροφής. Γι’ αυτό η Spiroulina PLATENSIS αποτελεί απαραίτητη προσθήκη στο καθημερινό διατροφολόγιο, αφού μεταξύ άλλων:

  • Ενισχύει τα ανοσοποιητικό σύστημα
  • Μειώνει τα επίπεδα της χοληστερίνης, αλλά και του σακχάρου στο αίμα
  • Εμποδίζει τη συγκέντρωση χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία
  • Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, εμποδίζοντας τη δράση των ελεύθερων ριζών
  • Περιορίζει τις επιπτώσεις της αρθρίτιδας & αποτρέπει την εμφάνιση της οστεοπόρωσης
  • Δίνει περισσότερη ενέργεια και τονώνει τον οργανισμό
  • Χαρίζει υγιή επιδερμίδα, πυκνότερα μαλλιά και πιο σκληρά νύχια

Για την υγεία όλης της οικογένειας μία είναι η λύση: Spiroulina PLATENSIS… φυσικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης