Spiroulina PLATENSIS: Γι’ αυτούς που επιμένουν στην ποιότητα

Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη και Ταμπλέτες με ή χωρίς Ιώδιο
Η ποιότητά των προϊόντων μας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για εμάς!

Για αυτό και οι καταναλωτές μας εμπιστεύονται απόλυτα τα προϊόντα Spiroulina PLATENSIS χάρη στην κορυφαία ποιότητά τους.

Η Spiroulina PLATENSIS είναι η καλύτερη γιατί:

Είναι η 100% ελληνική. Aπό την παραγωγή, την πρώτη ύλη μέχρι και τη συσκευασία! Παράγεται σε μια πρωτοποριακή, οικολογικά προσανατολισμένη μονάδα παραγωγής – υδατοκαλλιέργειας στο Σιδηρόκαστρο κάτω από απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες.

Πραγματοποιήθηκαν κλινικές μελέτες με τα προϊόντα μας. Χάρη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα επέλεξαν τη Spiroulina PLATENSIS στις έρευνές τους. Βρείτε τις κλινικές μελέτες εδώ!

Είναι 100% φυσικό προϊόν. Έχουμε επιλέξει τα προϊόντα μας να μην περιέχουν συγκολλητικές, έκδοχα ή άλλες χημικές ουσίες, προκειμένου να είναι 100% φυσικά κι ασφαλή! Απόδειξη αυτού είναι μερικές σπασμένες ταμπλέτες που πιθανόν υπάρχουν μέσα στις συσκευασίες της Spiroulina PLATENSIS, αφού οι ταμπλέτες μας είναι απλά πεπιεσμένη σκόνη σπιρουλίνας!

Είναι η μοναδική ελληνική σπιρουλίνα χωρίς βαρέα μέταλλα! Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στους συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους του χρησιμοποιούμενου νερού.

Είναι σε γυάλινη σκουρόχρωμη φαρμακευτική φιάλη. Προστατεύει τις ταμπλέτες Spiroulina PLATENSIS από το φως και τον αέρα, καθώς η σπιρουλίνας είναι φωτοευαίσθητη και οξυδώνεται όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα.

Μάθετε περισσότερα για την παραγωγή και την ποιότητα των προϊόντων μας εδώ!

Spiroulina PLATENSIS: Γι’ αυτούς που επιμένουν στην ποιότητα!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης