Γιατί η Spiroulina PLATENSIS είναι η καλύτερη;

Προϊόντα Spiroulina PLATENSIS σε γκρι φόντο
H Spiroulina PLATENSIS είναι κορυφαία επιλογή γιατί για εμάς η ποιότητα αποτελεί πρωταρχικό μέλημα!

✔️ Είναι η 100% ελληνική. Aπό την παραγωγή, την πρώτη ύλη μέχρι και τη συσκευασία! Παράγεται σε μια πρωτοποριακή, οικολογικά προσανατολισμένη μονάδα παραγωγής – υδατοκαλλιέργειας στο Σιδηρόκαστρο κάτω από απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες.

✔️ Πραγματοποιήθηκαν κλινικές μελέτες με τα προϊόντα μας. Χάρη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα επέλεξαν τη Spiroulina PLATENSIS στις έρευνές τους. Βρείτε τις κλινικές μελέτες εδώ!

✔️ Είναι 100% φυσικό προϊόν. Έχουμε επιλέξει τα προϊόντα μας να μην περιέχουν συγκολλητικές, έκδοχα ή άλλες χημικές ουσίες, προκειμένου να είναι 100% φυσικά κι ασφαλή! Απόδειξη αυτού είναι μερικές σπασμένες ταμπλέτες που πιθανόν υπάρχουν μέσα στις συσκευασίες της Spiroulina PLATENSIS, αφού οι ταμπλέτες μας είναι απλά πεπιεσμένη σκόνη σπιρουλίνας!

✔️ Είναι η μοναδική ελληνική σπιρουλίνα χωρίς βαρέα μέταλλα! Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στους συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους του χρησιμοποιούμενου νερού.

✔️ Είναι σε γυάλινη σκουρόχρωμη φαρμακευτική φιάλη. Προστατεύει τις ταμπλέτες Spiroulina PLATENSIS από το φως και τον αέρα, καθώς η σπιρουλίνας είναι φωτοευαίσθητη και οξυδώνεται όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα.

Μάθετε περισσότερα για την παραγωγή και την ποιότητα των προϊόντων μας εδώ!

Spiroulina PLATENSIS: Γι’ αυτούς που επιμένουν στην ποιότητα!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης