Δυνατό ανοσοποιητικό; Φτιάξε το ρόφημα που το θωρακίζει!

Ένα ποτήρι με πράσινο ρόφημα με Spiroulina PLATENSIS & ρόδι

Νιώθεις ότι απειλείσαι από ιώσεις, γρίπη & Covid 19; Φρόντισε τον εαυτό σου θωρακίζοντας το ανοσοποιητικό σου!

Το μυστικό κρύβεται σε ένα ρόφημα!

Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα ρόφημα με πολύτιμα συστατικά που αποτελούν ασπίδα για τον οργανισμό μας!

Υλικά

Το ρόδι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, φλαβονοειδή και τανίνες με αντιοξειδωτική δράση, φυλλικό οξύ, κάλιο και βιταμίνες Ε και Β6. Παρουσιάζει έντονη δράση εναντίον των ελεύθερων ριζών.

Το τζίντζερ προάγει την παραγωγή αντισωμάτων που εξουδετερώνουν τις επιβλαβείς επιδράσεις των μικροοργανισμών και των βακτηριδίων. Επιπλέον, συμβάλλει στην αντιμετώπιση του βήχα.

Ο κουρκουμάς περιέχει λιποπολυσακχαρίτες, οι οποίοι βοηθούν στην τόνωση & ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος εμποδίζοντας την απελευθέρωση ισταμίνης. Επιπλέον, χάρη στην κουρκουμίνη (φυσικής πολυφαινόλη) παρουσιάζει αντιβακτηριακή & αντιιική δράση.

Η Spiroulina PLATENSIS περιέχει ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα – ώστε να χτίσουμε ένα εξαιρετικό ανοσοποιητικό σύστημα:

  • Φυκοκυανίνη: ενισχύει την αντίσταση του οργανισμού σε μολύνσεις από ιούς
  • Βιταμίνη Ε: συμβάλλει στην παραγωγή των Β-κυττάρων που παράγουν αντισώματα και βοηθούν στην καταστροφή των βακτηρίων.
  • β- καροτένιο: αναζητά και καταστρέφει τα μικρόβια και άλλα «ασθενή» κύτταρα, έχοντας παράλληλα & ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  • Ψευδάργυρο και σελήνιο: προάγουν την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων που χρειάζεται ο οργανισμός για να επιτεθεί στους παθογόνους μικροοργανισμούς.

More info: Η Spiroulina PLATENSIS λειτουργεί προληπτικά αλλά και κατασταλτικά στις επιθέσεις από ιούς και βακτήρια. Ακόμη κι αν νοσήσουμε, η Spiroulina PLATENSIS συμβάλλει στην ταχύτερη ανάρρωση!

Πίνουμε το χυμό μας & θωρακίζουμε τον οργανισμό μας απολύτως φυσικά!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Δυνατό ανοσοποιητικό; Φτιάξε το ρόφημα που το θωρακίζει!

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης