Ημέρα της Γης: Κάνουμε την αλλαγή για έναν καθαρό πλανήτη!

Δύο χέρια που κρατάνε ένα μικρό φυτό με χώμα

Η Διεθνής Ημέρα της Γης δεν είναι άλλη μια γιορτή! Είναι άλλη μια αφορμή να συλλογιστούμε πως αυτός ο πλανήτης μας φιλοξενεί για όσο θα ζούμε! Τον σεβόμαστε και τον προσέχουμε ώστε να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές!

Με αυτή τη γιορτή, κάνουμε την αλλαγή!

Υπάρχουν τόσοι τρόποι να γίνουμε πιο eco friendly στην πράξη! Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, θα κάνουν τον πλανήτη μας βιώσιμο!

Λέμε ‘Όχι’ στα επεξεργασμένα τρόφιμα!
Χρειάζονται τεράστιες ποσότητες ποσότητες πλαστικού για να συσκευαστούν, επιβαρύνοντας την περιβαλλοντική ρύπανση. Επιπλέον, η παραγωγή τους συμβάλει στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Επίλεξε φυσικά προϊόντα όπως τα Σπιρουλίνα flakes! Είναι ακατέργαστα, σε οικολογική συσκευασία και γεμάτα θρεπτικά συστατικά!

Βγάζουμε το πλαστικό από τη ζωή μας!
Ακόμη και στην ανακύκλωση μετράει η πρόληψη! Βγάζουμε το πλαστικό από τη ζωή μας,  για να μειώσουμε τα απορρίμματα του! Αντικατέστησε τα πλαστικά αντικείμενα μίας χρήσης της καθημερινότητάς σου με αντίστοιχα πολλαπλών χρήσεων. Χρησιμοποίησε Bamboo καλαμάκι! Είναι eco friendly & απολύτως οργανικό!

Χρησιμοποιούμε φυσικά υλικά στην καθημερινότητά μας!

Προτίμησε προϊόντα που προέρχονται από φυσικές πρώτες ύλες και βιοαποικοδομήσιμα υλικά. Μείωσε τον όγκο των απορριμμάτων και νιώσε πιο κοντά στη Μητέρα Γη χρησιμοποιώντας υλικά που την σέβονται. Σέρβιρε τα γεύματα και τα σνακς σου σε Coconut Vegan Bowl! Το μπολ καρύδας είναι βιώσιμο προϊόν!

Μην ξεχνάς! Every day is earth day!

 

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης