4 αλλαγές για ένα βιώσιμο τρόπο ζωής

Ένα coconut bowl δίπλα σε γλαστράκια

🌍 ‘Ένα ταξίδι πολλών χιλιομέτρων, ξεκινάει με ένα και μόνο βήμα’
Ξεκίνα το μαγικό ταξίδι για έναν υπέροχο και πιο φυσικό τρόπο ζωής εντάσσοντας τις παρακάτω συνήθειες στην καθημερινότητά σου!

🌱 Κάνε κομποστοποίηση
Τα τρόφιμα που σου έχουν περισσέψει ή τα eco προϊόντα που έχουν φθαρεί, μην τα πετάς στον κάδο απορριμμάτων! Δοκίμασε την κομποστοποίηση! Είναι μια φυσική διαδικασία η οποία μετατρέπει τα οργανικά υλικά σε χώμα πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες, ιδανικό για τα φυτά σου. Θα μειώσεις τις ποσότητες μεθανίου & την ποσότητα των απορριμμάτων!

🌱 Κάνε ανακύκλωση
Σίγουρα ήδη κάνεις ανακύκλωση!  Σίγουρα, όμως, μπορείς να ανακυκλώσεις ακόμα περισσότερα! Για παράδειγμα, εκτός από το χαρτί μπορείς να ανακυκλώνεις γυαλί, αλουμίνιο, μπαταρίες μέχρι και αυτοκίνητα! Γι’ αυτό πριν πετάξεις κάτι, κοίταξε αν μπορείς να το ανακυκλώσεις!

🌱 Κατάργησε το πλαστικό
Μπορεί να ακούγεται λίγο δύσκολο γιατί είναι παντού στη ζωή μας! Η κατάργησή του, όμως, έρχεται με απλές αλλαγές! Χρησιμοποίησε υφασμάτινη τσάντα για τα ψώνια σου, επίλεξε Bamboo καλαμάκια για τα ροφήματά σου,  Coconut Bowl & μαχαιροπίρουνα για τα γεύματά σου! Βρες τα εδώ κι αποχαιρέτα το πλαστικό!

🌱 Επίλεξε οικολογικά προϊόντα για την προσωπική σου φροντίδα
Έχεις σκεφτεί πόσες πλαστικές οδοντόβουρτσες έχεις χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα; Μάλλον πολλές! Αντικατάστησε την πλαστική σου οδοντόβουρτσα με την Bamboo toothbrush! Είναι κομψή, φιλική προς τον οργανισμό σου και η λαβή από bamboo είναι βιοδιασπώμενη! Απόκτησέ την εδώ!

Κάνε eco επιλογές στην καθημερινότητά σου για ένα βιώσιμο τρόπο ζωής! 💚

Προτεινόμενα προϊόντα:

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης