Προϊόντα Spiroulina PLATENSIS: η κορυφαία επιλογή για υγιές δέρμα!

Στη Spiroulina PLATENSIS θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τέλειο δέρμα! 

♥ Καθαρισμός
Η βάση της καθημερινής φροντίδας είναι ο σωστός καθαρισμός σε δύο στάδια: την αφαίρεση του μακιγιάζ και τον καθαρισμό του δέρματος από τους ρύπους ή τον ιδρώτα. Επιλέγουμε το κατάλληλο σαπούνι ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας: Σαπούνι με εκχύλισμα ροδιού για διατήρηση της ελαστικότητας, Σαπούνι με έλαιο λεμονιού για λιπαρές και ακνεϊκές επιδερμίδες.

♥ Απολέπιση
Διώξε τα νεκρά κύτταρα με scrub για να λάμψει η επιδερμίδα σου! Κάνε απαλό μασάζ, εστιάζοντας σε περιοχές του προσώπου σου με τα περισσότερα προβλήματα. Επίλεξε το Scrub προσώπου Με κόκκους από κουκούτσι ελιάς. Έχει καταπραϋντικές & ενυδατικές ιδιότητες, αναζωογονεί και λειαίνει την επιδερμίδα.

♥ Μάσκα
Ολοκλήρωσε αυτή την beauty εμπειρία με την Αντιγηραντική μάσκα προσώπου από βιολογικό λάδι ελιάς με εκχύλισμα μελιού. Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες & δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες

♥ Ενυδάτωση
Τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό βήμα, είναι η εφαρμογή της ενυδατικής μας κρέμας. Πρόλαβε τα σημάδια της γήρανσης χρησιμοποιώντας την Κρέμα Αντιγήρανσης Πολλαπλής Δράσης. Νιώσε τη διαφορά των κρυστάλλων CBD και του Ελαίου Κάνναβης από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Χάρη στο Υαλουρονικό οξύ, τη Ρετινόλη και τη Βιταμίνη Ε αναζωογονεί την επιδερμίδα και επαναφέρει τη χαμένη της λάμψη.

♥ Κατανάλωση Spiroulina PLATENSIS
Θρεπτικά συστατικά της Spiroulina PLATENSIS που χαρίζουν υγιή & λαμπερή επιδερμίδα
Βιταμίνη Ε, η οποία επιταχύνει τη δημιουργία νέων κυττάρων και κάνει το δέρμα απαλό και λείο
Βιταμίνη Β5, η οποία επαναφέρει τη φυσική υγρασία του δέρματος χαρίζοντας λάμψη
Μαγγάνιο, το οποίο συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου

Let’s shine with Spiroulina PLATENSIS! ✨

Προτεινόμενα προϊόντα:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης