Post vacation skincare με προϊόντα Spiroulina PLATENSIS

Μετά τις διακοπές το δέρμα μας χρειάζεται μία… ολική επαναφορά! Φρόντισέ το με τα κατάλληλα προϊόντα από τη Spiroulina PLATENSIS!

#1 Πρωινός καθαρισμός
Ξεκινάμε τη μέρα μας καθαρίζοντας το πρόσωπό μας με Φυσικό Χειροποίητο Σαπούνι ελιάς. Επιλέγουμε το κατάλληλο σαπούνι ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας: Σαπούνι με εκχύλισμα ροδιού για διατήρηση της ελαστικότητας, Σαπούνι με έλαιο λεμονιού για λιπαρές και ακνεϊκές επιδερμίδες.

#2 Τονωτική λοσιόν
Η τονωτική λοσιόν αποτελεί βασικό βήμα στην καθημερινή περιποίηση. Επιλέγουμε Λοσιόν με Ύδωρ Μελισσόχορτου για καταπονημένα δέρματα χαρίζοντάς τους νεανική όψη ή Λοσιόν με Ύδωρ Δυόσμου για την καταπολέμηση δερματικών ερεθισμών.
#extratip Μετά την εφαρμογή, κάνουμε ελαφρύ μασάζ με τις άκρες των δακτύλων σας, για καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος.

#3 Απολέπιση
Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα κάνε απολέπιση. Για καλύτερα & άμεσα αποτελέσματα χρησιμοποίησε τα Κουκούλια Μεταξιού. Κάνουν ήπια απολέπιση στο δέρμα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα & αφήνοντας λάμψη και βελούδινη υφή. Επιπλέον, καταπραΰνουν τις κοκκινίλες και δρουν αντιγηραντικά αποτρέποντας την καταστροφή του κολλαγόνου.

#4 Ενυδάτωση
Αφού ολοκληρώσεις τον καθαρισμό, σειρά έχει η ενυδάτωση. Επίλεξε την Ενυδατική κρέμα προσώπου με Μελισσόχορτο & πολυφαινόλες ελιάς που διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, δρα ευεργετικά σε καταπονημένα δέρματα & συμβάλλει στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.

Κάνε το δέρμα σου να λάμπει με τα καλύτερα προϊόντα από τη Spiroulina PLATENSIS!

Προτεινόμενα προϊόντα:

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης