Έλαιο κάνναβης & Κρύσταλλοι CBD: Τα μυστικά της αντιγήρανσης!

Χέρι που κρατάει την αντιγηραντική κρέμα με έλαιο κάνναβης

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός! Όμως, όσο μεγαλύτερος τόσο περισσότερη αγάπη & φροντίδα δίνουμε στον εαυτό μας! Αφιέρωσε, λοιπόν, ελάχιστο χρόνο καθημερινά εφαρμόζοντας το καταλληλότερο προϊόν με τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά!

Αντιγηραντική κρέμα προσώπου πολλαπλής δράσης

Η Αντιγηραντική κρέμα προσώπου με Έλαιο κάνναβης, κρυστάλλους CBD, Υαλουρονικό, Ρετινόλη και Βιταμίνη Ε είναι αυτό που χρειάζεται κάθε επιδερμίδα που ωριμάζει! Αντιστρέφει άμεσα τα σημάδια της γήρανσης (λεπτές γραμμές & ρυτίδες), αναζωογονεί το δέρμα σε βάθος & επαναφέρει τη χαμένη λάμψη & ενισχύει την υγρασία & την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επιπλέον, δεν περιέχει parabens & χημικά συντηρητικά.

5 συστατικά απαραίτητα για την αντιγήρανση

♥ CBD: Γνωστό και ως κανναβιδιόλη, είναι μια όχι εθιστική, όχι ψυχοδραστική ουσία, η οποία εξάγεται από το φυτό της κάνναβης. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ρυτίδων, στη θαμπάδα του δέρματος, στις φλεγμονές και στην ερυθρότητα.

♥ Έλαιο σπόρων κάνναβης: Πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, που ενισχύουν την ενυδάτωση της επιδερμίδας ενώ παρέχουν σημαντικά αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά αποτελέσματα αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας, ανεξαρτήτως τύπου δέρματος.

♥ Ρετινόλη: Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, ενεργό παράγωγο της Βιταμίνης Α που σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ μετατρέπεται στον ιδανικό σύμμαχο για την φροντίδα του δέρματος. Βελτιώνει τη λάμψη και την υφή της επιδερμίδα, ενώ αποτρέπει τη δημιουργία ρυτίδων αντιστρέφοντας τα σημάδια της γήρανσης.

♥ Υαλουρονικό Οξύ: Είναι βασικό συστατικό της επιδερμίδας, υπεύθυνο για την σωστή ενυδάτωση και ελαστικότητά της, το οποίο όμως με τα χρόνια εκφυλίζεται, προκαλώντας ρυτίδες και πτυχώσεις. Η παρουσία υαλουρονικού οξέος συμβάλλει στην ενίσχυση της υγρασίας και της ελαστικότητας του δέρματος διεγείροντας παράλληλα την αναγέννηση νέων κυττάρων.

♥ Βιταμίνη Ε: Είναι φυσικό συστατικό του δέρματος με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθά στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης. Προσφέρει σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενώ συμβάλλει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών.

Φρόντισε την επιδερμίδα σου… φυσικά!

Προτεινόμενο προϊόν:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης