Τι είναι η σπιρουλίνα

Είναι ένα μικροσκοπικό φύκι με κυανοπράσινο χρώμα.

Είναι γνωστή ως η “τροφή των αστροναυτών” χάρη στα πολύτιμα συστατικά που περιέχει.

Η σπιρουλίνα είναι τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας

 

Γνώρισέ την 

Αρχική

Τα προϊόντα μας

Spiroulina PLATENSIS 100% ελληνική!

Σε flakes, σκόνη ή ταμπλέτες, η επιλογή είναι δική σου!

  

Αγόρασε 

Είπαν για Εμάς

Άλλαξαν την καθημερινότητά τους και το μοιράζονται μαζί μας!

Οδηγίες Χρήσης &
Ερωτηματολόγιο Υγείας

Η φιλοσοφία μας έχει κέντρο τον άνθρωπο.

Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο Υγείας για να λάβετε εξατομικευμένες οδηγίες χρήσης των προϊόντων μας Spiroulina PLATENSIS, προκειμένου να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Ψάξ’το λίγο παραπάνω…

Δεν είναι όλες οι σπιρουλίνες ίδιες. Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ενημερωθείτε, καθόσον

αυτή καθεαυτή η διαδικασία παραγωγής και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες λαμβάνει χώρα,

προσδίδουν στο τελικό προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή ποιοτικά ή μη χαρακτηριστικά.

 

Περισσότερα

H μόνη ελληνική εταιρεία παραγωγής σπιρουλίνας πιστοποιημένη με το ISO FSSC 22000 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων που εφαρμόζει από την TUV Austria Hellas.
Η άριστη ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων επιτυγχάνεται μέσω του συνεχούς ελέγχου του χρησιμοποιούμενου νερού για τον αποκλεισμό του ενδεχομένου ύπαρξης βαρέων μετάλλων.
Σεβόμενοι το περιβάλλον, κατά την παραγωγή της σπιρουλίνας δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα, συντηρητικά ή γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί.
Τα προϊόντα μας επιλέχθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν για ερευνητικούς σκοπούς από μεγάλα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας μας τα οποία επιβεβαίωσαν τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Spiroulina's Blog

Tips για υγιεινή διατροφή

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ταυτίσει την υγιεινή διατροφή με κάτι βαρετό. Είναι όντως κουραστική η υγιεινή διατροφή; Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όλοι παίρνουμε την απόφαση να ‘κόψουμε’ τις κακές – διατροφικές- συνήθειες.

7 συμβουλές για τέλειο κορμί πριν την παραλία

Ο Ιούνιος μας αφήνει… Οι περισσότεροι δειλά δειλά αρχίζουμε να κάνουμε σχέδια για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Κι εσύ ονειρεύεσαι τον ήλιο, τη θάλασσα και τις ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης κάτω από τις ομπρέλες…

Ενεργοποίησε το μεταβολισμό σου με χυμούς και Spiroulina PLATENSIS

Η θερμοκρασία ανεβαίνει… Η διάθεση σιγά- σιγά φτιάχνει… Η ώρα για την παραλία έφτασε! Θες να αδυνατίσεις για να βάλεις το καινούριο μικροσκοπικό μπικίνι αλλά θες να το κάνεις με έναν πιο… πρακτικό τρόπο; Φτιάξε χυμούς!

Spiroulina PLATENSIS: Eνημέρωση σπιρουλίνα & κορωνοϊός

Πρόσφατη δημοσίευση στην έγκριτη βάση δεδομένων επιστημονικής και ιατρικής έρευνας Science Direct αναφέρει ότι η σπιρουλίνα έχει εν δυνάμει αποτελεσματική δράση στην καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Γνωρίζεις τι πρέπει να τρως κατά τη διάρκεια των εξετάσεων

Οι πανελλήνιες έφτασαν! Η προετοιμασία ήταν συνεχής και… πυρετώδης. Εκτός, όμως, από το διάβασμα, η απόδοση ενός μαθητή στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων που περιλαμβάνουν τις διατροφικές επιλογές του.

Χάσε βάρος με βάση την ομάδα αίματός σου!

Πόσες δίαιτες έχεις δοκιμάσει στο παρελθόν; Υποθέτουμε, πολλές και μάλλον με όχι (πάντα) τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Λίγο πριν ξεκινήσει η περίοδος των διακοπών, σίγουρα προσπαθείς να χάσεις τα κιλάκια της καραντίνας!

Εγγραφείτε στο newsletter
& αποκτήστε 10% έκπτωση στην επόμενη παραγγελία

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης

X